Hepsini aldım şuan 36 haftaligim ve goguslerimdeb süt geliyor ve aşırı hassaslardı. Gündüz lansinoh kremi sürüp silikon kalkan takıyorum çok rahat ettiriyor. Degmedigi için bir yere çamaşırımda süt lekesi olmuyor. Akşama doğru çıkarıp yatmadan 1 2 saat gümüş kalkan kullanmaya başladım. O kadar rahatladım ki anlatamam. Doğumdan sonra da rahatlatacagina eminim. Emziirme sütyenide bir beden büyük aldim 3 tane 1 tanesini şimdiden kullanıyorum. Bez olanlardan 2 tane kaplı 1 tane aldım. Ama bende kap olarak değil ama en olarak genişleme oldu malum kilo alınca. Agraf aldım sütyenin kopcasina ek o sayede var olan bir iki sütyenimi de kullanabiliyoruz şuan. Sende yapabilirsin. Buarada geç keşfettim ama doktorum söylemişti eczaneden e vitamini al gogusune sürmeye basla demisti. Ama ben zaten lansinoh aldığım için almadım. Doktor önerisi o nedenle iç rahatligiyla kullanabilirsin. Ben 2 haftadır düzenli kullanıyorum. Dependde m ye talimata göre kilom uyuyor ama ben l aldım iyi ki l almışım benim göbek öne doğru çıkınca anca oldu