Esenkaplan Mavisinannesi2 surekli cips cikolata iyi bisey degil ama ekstradan size de kilo yapar dogumu zorlaştırır
Mavisinannesi2 Esenkaplan 2. Gebeliğim ilkindedr böyleydim cipsiyi sürekli yemesemde günde 2 tane çikolata yerim ihtiyaç duyuyor insan yemeden duramıyorum çokta yedim sağlıklılar çok şükür🙏
caglaolmeZ Yigit_Aras9 benim normal yolla gebe kalmadığımı ve ne zorlu şartlarda uğraş sonucu bu güzel haberi aldığımı bilmedikleri için 2 3 maskot konuşmuş burda insan diye onları saymıyorum bile.
Yigit_Aras9 caglaolmeZ 😂galiba o sürüyor iyi benzetmiş ehliyet ne yaa yorumumla coool olayım derken bennn🤣
caglaolmeZ Deletedmom_110 ve ayrıca tedirgin olan bir insan yardım için açmıştır bu postu dalga için değil.
KkubraOz Ormanmeyveli 😂😂 allah affetsin çok güldüm 😂 dondurma yersem çocuğum üşür mü der gibi olmuş bu🤣
Gurbetkusu_43 caglaolmeZ Ay ne olacak ki. Yediyseniz yediniz afiyet şeker olsun. Bu kadar pinpirikli olmayın daha ilk haftalarda. Bu 9 ay çok zor olur sizin için.
KkubraOz caglaolmeZ kız yok nolcak bende yiyorum arada 🤣 her gün her öğünde yemediğin sürece sıkıntı yok 😀
Gull_94 caglaolmeZ cok zararlı olacagını dusunsenız zaten yemezdınız kı Yemıssınız sonucta afıyet olsun Cok abartıya kacmadan yenınce bıseyde olmuyo
elif_4804 caglaolmeZ Ben de ilk gebeliğimde limon cekırdegı yutmuştum ve acile gitmiştim bebeğim boğulur mu diye bütün acil benımle dalga geçmişti 😂 bu postu görünce o geldi aklıma 😂 böyle şeyler düşünmek normal ama kendı kendinizi tedirgin edersiniz . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bebiscann SunnyG ne alaka ilk gebeliği olan bir anne endişe etmiş, ehliyet nerden geldi aklınıza, ehliyet alıp öyle mi bebek yapmalı insanlar, ehliyet alıp araba sürenler bile kaza yapıyor tövbess