Merro Esra_akat off gene off 😅 maşallah diyim ailenizee ama siz baya tecrübelisiniz ordan yırtarsınız gibime gelıyor🌸🌸🤗🤗🥰
dml33 Merro valla böyle bi inay gormedm eşimde koç o koyun bnce hiç inatlik yok kız ama felaket korkuyorm bazen 😅😅
Gulenay-18 Elisa_Esra04 birazcık kararsız olduğunuzu söylüyorlar ağlarken aniden nedensiz gülüp sonra tekrar ağlayabildiğinizi söylediler 😁😂
Elisa_Esra04 Gulenay-18 😅yani bazen oluyo ani ruh hali değişimi diyelim ama ikizler anneleri kendimde bir ikizlerim inanınki dünyanın en neşeli en pozitif burcudur ikizler yani sizi korkutucu yanları olmasın aksine çok güzel yanları var ikizlerin
Vldnshn1 Eşim ikizler burcu,yeğenim ikizler burcu, en yakın arkadaşım ikizler burcu hayatımda bu kadar ikizler olması yetmez gibi oğlum da ikizler burcu olacak…
Merro Vldnshn1 en azından bikaç ikizlerle yaşadığın için bünyen buna hazırlıklı diye düşünuyorum 😅 yinede işimiz zor🥰
Ilaydaozkan8 Merro ben ikizler burcuyum annem ikizler burcu şimdide kızım ikizler burcuna denk geliyor 😂😂😂
Kubra0_ Bizim de her türlü ikizler bilmiyorum ne bekliyor bizi ilk bebeğim umarım huysuz bişey cikmaz inşallah 🤲🌼
Gulenay-18 Merro evet gerçekten çok değişik ruh halleri varmış gülerken bir anda sana küstüm diyebiliyorlarmış yani 😁
TBeyza Gulenay-18 sen çokca ilgi göster annesi sevildiğini hep hissetmek ister yengeç bebekleri çok da uysal sakin bebek olurlar hem diğer bir avantajı 😊