Sibelosman ilkbeybiannesi Tekirdağ corludayız gayet memnunuz fakat her yere uzak uçak ulaşım sıkıntısı problemi yapmıyorsanız hersey elinizin altında güzel bi yer
ilkbeybiannesi NOG_06 daha tercih listesi açılmadı diye biliyorum. Mayıs- Haziran gibi açıklanır sanırım benim de pek bilgim yok ilk defa tayin olunca
G_19 ilkbeybiannesi benim eşimde doğudan batıya tain olacak biz bu ara acılcak diye biliyordk ama açılmadı daha
Minmin ilkbeybiannesi biz de batıda doğuya tayinciyiz 26 haziran doğum dedi doktorum ve karakol ilişiği 24 haziranda kesiliyor ne yapacağım bilmiyorum
ilkbeybiannesi Minmin Allah yardımcınız olsun.. ailenizin yanına gitseniz doğum için, taşınma işini eşiniz halletsin
Havvanur0202 ilkbeybiannesi 8 5 tabi arada 24 saat nöbet 24 saat istirahat yazıyorlar oda her yerde var bir zorluk Allahım herkesin yardımcısı olsun
Minmin ilkbeybiannesi valla en kötü öyle yapacağım doğumdan direkt ailemin yanına geçmeyi planlıyorum ev nakliye işleri eşime kalacak gibi üst üste geldi ama vardır rabbimin bir bildiği 🙏🏻
ilkbeybiannesi Egoze2112 ilçede misiniz? Eşim ilçe çıkar diyor o yüzden büyük şehirleri yazma taraftarı değiliz hem de maaş açısından malum😏
Pakizeliya ilkbeybiannesi Konya sakın yazmayın sadece merkez olacak ise tercih edin bizde doğudan geldik çok kötü 👎