Pakizeliya ilkbeybiannesi ilçeleri doğunun ilçesinden kötü çok kötü yerleri var Ereğli ve Beyşehir gelişmiş bence sadece diğer yerler vasat
Minmin ilkbeybiannesi valla en kötü öyle yapacağım doğumdan direkt ailemin yanına geçmeyi planlıyorum ev nakliye işleri eşime kalacak gibi üst üste geldi ama vardır rabbimin bir bildiği 🙏🏻
ilkbeybiannesi Minmin ben de eşimin ailesine geldim doğum için, doğumdan sonra dönecem evime taşınma sıkıntısı çekmektense bi kaç ay dişinizi sıkın en azından kafanız bebekte kalmaz
Sehdum ilkbeybiannesi sordum ama heryer farklı zamanlarda açıklanıyor diyo hatta şey dedi burası için uzatmalar hiç açıklanmayacak normal tain yazılacakmış tain çıkarsa uzatma kabul olmamış oluyomuş yazı gelmiş geçen hafta
Pakizeliya ilkbeybiannesi keşke bizde geri alsak zamanı 😅😅 yılımız dolmadan burda 3 sende basarız Doğu butona geldiğim Doğu da kahrolmuştum burası da beter oldu
ilkbeybiannesi Pakizeliya ay hayırlısı olsun ya Doğu butonuna basın gidin bari çektiğiniz çileye değer
Ergingul_ Antalya side jandarma kampı gelebiliyorsanız öneririm eşim komanda Şırnaktan geldik Şırnakta ev yüzü görmüyordu ama burda öyle bir rahat ki ve çok güzel bir yer bence 🙊 kaydırma yapmazlarsa öneririm
ilkbeybiannesi Ergingul_ direk orası çıkacak olsa yazar ama Antalya’nın çok sıkıntılı olan yerleri de var bize göre
ilkbeybiannesi Sehdum olabilir o zaman farklıdır bilemedim. Bizim ilk yıl uzatma kabul olmuştu ikinci verdiğimiz kabul olmadı genelde 1 kere kabul ediyorlar ama
Sehdum ilkbeybiannesi bizimde ikinci uzatmamız ilki hemen kabul olmuştu bundan daha haber yok bakalım hayırlısı