Afraaaa ilkbeybiannesi biz nevsehirdeyiz gayet güzel bir yer hem bütçe açısından hem çalışma sistemi açısından belki ilçe farkı vardır bilmiyorm ama bulunduğumuz ilçe çalışma standartları bakımından çok güzel
Asseyda ilkbeybiannesi siz doğuda nerdesiniz biz tayin çıkmasın bu senede diye dua ediyoruz tayin çıkarsa bizde doğuya gidicez
Merii2704 ilkbeybiannesi canım ilçedeyiz bide şuanda inan her yer aşırı pahalı eşimin işi şuanlık rahat sıkıntıl ızamanalrda oluyor ama çok yere göre çok şükür 🙏🏻 bende Ağustos da doğum yapacağım hastane her yerde sıkıntılı randevu doktor tüm ülkede sıkıntı halinde
ilkbeybiannesi Merii2704 doğru söylüyorsunuz her yerde sıkıntı ama en azından diğer şehirlere göre kıyasla daha iyisi çıksın isterim herkes gibi, hayırlısı olsun şansa bağlı sanırım artık
Merii2704 maviananas ah samsunuum neresinde görev yapıyosunuz ? Sıkıntılı ilçelerinde değilsiniz belliki 😁
maviananas Merii2704 bafradayız biz 🤭evlenmeden önce baya sıkıntılıymış çalışma şartları nöbetler falan ama evlendikten sonrada rahata erdik 8-5 çalışıyor şu an eşim
Merii2704 maviananas aa bafralıyım canım bende bafram güzeldir iyidir ama evet çok sıkıntılı yerleri hala var polis bölgesi ama jandarma karakolu da merkezi yerde zaten
Havvanur0202 ilkbeybiannesi biz kütahyadayız öneririm canım kiralar olsun hayat olsun uygun burda öğrenci şehri küçük kendi halinde bir yer
gizemmege Benim eşimde manisa kırkağaç eğitim birliğinde astsubay 8-5 çalışıyor yaşam olarak bence biraz daha ucuz altınızda arabanız varsa 1 saate izmirdesiniz
ilkbeybiannesi Asseyda benim de eşim tayin çıkmasın diye uzatma verdi ama kabul edilmedi maalesef. Tunceli’deyiz
Havvanur0202 ilkbeybiannesi 8 5 tabi arada 24 saat nöbet 24 saat istirahat yazıyorlar oda her yerde var bir zorluk Allahım herkesin yardımcısı olsun
Ozlemtms ilkbeybiannesi uzatma dilekçeleri belli olmadı diye biliyorum bizde diyarbakırdayız dilekçe verdik ama belli değil
Atlas31 ilkbeybiannesi Uzatmalar aciklandi mi tuncelide bizde tunceli mazgirtteyiz bekliyoruz daha uzatmalari kabul edilmezse bati yolcusuyuz😏
ilkbeybiannesi NOG_06 daha tercih listesi açılmadı diye biliyorum. Mayıs- Haziran gibi açıklanır sanırım benim de pek bilgim yok ilk defa tayin olunca