ilkbeybiannesi Kızlar doğudan batıya tayin olucaz önerdiğiniz yerler var mı ilk kez tayin olacağız hiç bilgimiz yok karambole yazmaktansa bilgi sahibi olup tercih yapmak daha iyi olur 🙏
Merii2704 ilkbeybiannesi aydıına bekleriz canım ama memleketiniz nereyse oraya yakın yazmak daha iyi olur bence
maviananas ilkbeybiannesi bence tayin kesinlikle şans işi benim abim aylarca araştırdı bir çok kişiden olumlu yorum alıp gittiği yerde doğru düzgün eve gidemiyor. Mesela biz samsundayız şu an çok memnunuz
Gorkemm ilkbeybiannesi bizde bu sene tayinciyiz ama size şöyle söylim ben mesela evlenmeden önce Antalya da yaşıyordum ama Antalya büyük bi şehir Antalya yazarsınız ama size verirler aksekiyi orası Antalya ama Batı’nın doğusu gibi bir yer mesela şans işi işte neresi çıkar belli olmaz inşallah hakkınız da en hayırlı olan yer çıkar
user124578 ilkbeybiannesi eşim batıdayken Antalya daydı çok şirin bir ilçesi kaşın hemen bitişigi ama gel gelelim çalışma sisteminden dolayı doğuya geldik erkenden bana göre birşey yoktu gayet güzel şehir ama o zorlanınca bir anlamı kalmıyordu batıya gelirken Adana çevresi yazacağız memlekete yakın olsun diye cunku deniz sahil kenarı yerlerde asayişte yoğun oluyor
ilkbeybiannesi Merii2704 tercih sayısı fazla olunca istediğimiz yerler dışında doldurmak için yazıcaz mecbur. Aydın nasıl pahalı bir şehir mi sıcak oluyor mu mayısta doğum yapıcam bebeğim için önemli hastane vs olur
Merii2704 ilkbeybiannesi canım ilçedeyiz bide şuanda inan her yer aşırı pahalı eşimin işi şuanlık rahat sıkıntıl ızamanalrda oluyor ama çok yere göre çok şükür 🙏🏻 bende Ağustos da doğum yapacağım hastane her yerde sıkıntılı randevu doktor tüm ülkede sıkıntı halinde
ilkbeybiannesi maviananas evet karakola göre değişiyor sanırım, bebişlerin şansına iyi bir yer olur inşallah
Merii2704 maviananas ah samsunuum neresinde görev yapıyosunuz ? Sıkıntılı ilçelerinde değilsiniz belliki 😁
maviananas ilkbeybiannesi evet biz ilçedeyiz merkeze bir saat uzaklığı var. ben Adana’dan geldim buraya il merkezinden ilçeye gelince biraz sıkılıyorum tabi ama alıştım zamanla. Aynen karakola göre değişiyor
ilkbeybiannesi Gorkemm inşallah sizin de en hayırlı çıkar 🙏 tercihler ne zaman başlıyor bilginiz var mı
Gorkemm ilkbeybiannesi Mayıs’ta diye biliyorum ama belli olmaz ilk Şubat’ta dediler sonra Mayıs’a attılar bakalım bekliyoruz
G_19 ilkbeybiannesi benim eşimde doğudan batıya tain olacak biz bu ara acılcak diye biliyordk ama açılmadı daha
ilkbeybiannesi maviananas aa Adanalı mısınız ben de adanalıyım. Genelde ilçeye veriyorlar o zaman doğru bilgi
maviananas ilkbeybiannesi hiç bir yer Adana gibi olmaz bana göre🤭 evet genelde ilçeye veriliyor, duyduğum kadarıyla merkezde olanlar icin çalışma şartları daha zor oluyormuş. hakkınızda hayırlısı olsun.
ilkbeybiannesi user124578 şehire göre fark etmiyor o zaman şansa bağlı sanırım Adana çevresi bizde yazacağız Osmaniye Hatay vs
Eda_Esen ilkbeybiannesi Biz Balıkesir’deyiz ilçede Sındırgı da iyi burası fena değil ama Doğu dönüşümüze memlekete yakın yerler yazarız
ilkbeybiannesi Eda_Esen Balıkesir ben de istiyorum yaa Google da çok güzel yerleri gözüküyor. Şehir nasıl gelişim açısndan ekonomi açısından
Eda_Esen ilkbeybiannesi merkez öyle lüks değil yani gelince hemen hamile kaldım pek gezme fırsatım olmadı ama sahil falan güzel diyorlar her yer orman yeşillik ilçede olduğumuz İçin yaşanabilir bi memleket
Asseyda ilkbeybiannesi Karaman veya Sinop yazabilirsin canım ikiside ideal yer ama Sinop biraz turistik olunca pahalı