Deletedmom727271 mihraveannesi bir süre sonra detaylı temizliğe giriyorsun ki hepsi birden olunca çok yoruluyorsun bazı şeyleri önden halletmek daha iyidir herşeye hazırlıklı olmak lazım doğumun ne zaman geleceği belli olmaz 😊 35de hazır olmalı kesinlikle.
mihraveannesi Deletedmom727271 ay evet bi de temizlik var 🥴 haklısınız her zaman hazırlıklı olmak güzel 🌺 o haftalara kalmaz inşaAllah bir an önce halledebilirsem iyi😇
Eda4119 mihraveannesi 30 haftadayız bizde odaya dair birşey yok e bebekte yeni indirimden beşik aldık yıkama üyülemede yok 😂 dolap şifonyer almam lazım ancak ondan snra
mihraveannesi Eda4119 ben o da yapmadım beşik almadım yanıma. O da yapsaydım daha bi hevesli olurdum heral de😂 döşemek falan zevkli olur😊
hmyrfnn3 Eda4119 Bende 30dayım oda eşya yığıldı ama daha dolap yok ortada o yüzden yıka ütüle işine girişemedim sinirim bozuluyor 🤣 dolap olsa şimdiye bitirmiştim. Eşim daha erken dedi dedi bu aya kaldık nasipse alcaz bakalım Ramazanda
Eda4119 mihraveannesi kesinlikle yapmak için can atıyorum ama biraz maddiye bakıyor herşey zaten şuanda çok pahalı oldugu için artık afım afım ilerlemek zorunda kalıyoruz
mihraveannesi Eda4119 biz bebek arabası, mamalık gibi şeyleri almadık doğumdan sonraya bıraktık. Çünkü çok masraf oluyordu ve altından kalkmak biraz zor 🤷
Serii Selaam 30+2 mayıs sonu inşallah doğum . Bırakın yıkama ütülemeyi hiçbir şey almadım henüz 🙈 en geriden ben geliyorum anlaşılan 😬
Nejla1998 Serii ya bende aynıyım tam 31 haftalık şuan ortada daha hiçbir şey yok patik haricinde ne zaman başlarım alışverişe onu da bilmiyorum😂
mihraveannesi Edadrmz kız benimki de. İnşaAllah burda güzel haberlerini alırız bakalım hangimizin ki ne zaman gelecek 😂🤭
Eda4119 mihraveannesi arabayı aldık ama 6 ayda kullanıcağı şeyleri henüz bende anlamdım şuan için en temel olanlar alınıyor zaten
Selindrellaa mihraveannesi 31+2yim bu hafta içinde yıkayacağım son haftalara bırakmak istemiyorum. Çantayı sonra hazırlarım diye düşünüyorum 🤭
mihraveannesi Selindrellaa bence yıkama ütüleme hazır olduktan Sonra o kolay gibi geliyor ama bilemiyorum 😊
Edadrmz mihraveannesi ayy inşallah 39+6 dayım doğuramıyorum diye post açmayız . Ben yorulmaya başladm bide bel ağrılarım oluyo o kadar nasıl dayanırım hiç bilmiyorum😂