mihraveannesi Selindrellaa bence yıkama ütüleme hazır olduktan Sonra o kolay gibi geliyor ama bilemiyorum 😊
Edadrmz mihraveannesi ayy inşallah 39+6 dayım doğuramıyorum diye post açmayız . Ben yorulmaya başladm bide bel ağrılarım oluyo o kadar nasıl dayanırım hiç bilmiyorum😂
mihraveannesi Edadrmz kız inşaAllah zamanın da gelsinler aman🤭 ay bende belim ayrılıyor çok yürüyemiyorum bi de karnım hızlı büyüyor bakalım ne büyürse😂
kuzeymomsss mihraveannesi bence yapmaya başlayın. Ben 30. Hafta da yaptım ama o zaman bile çok yoruldum. 30dan sonra karnım birden çıktı şuana kalsaydı ne yapardım bilmiyorum, yemek yaparken bile aşırı yoruluyorum. Temizlik için de annem, ablam ve kuzenim gelecek çünkü çok ağrılarım oluyor 😕
mihraveannesi kuzeymomsss evet ya benimki de bu aralar hızlı büyümeye başladı. Ben de eşimle olduğu kadar yapacam temizliği🤷 annem gelebilse hemencecik yapar da onun da işi gücü var. Allah kolaylık versin canım hepimize 🌻
AysunUgur mihraveannesi ben 31 haftamda yıkadım ütüledim, benim 4 günümü aldı, bence başlayabilirsin canım, zaman ilerledikçe insanın hali kalmıyor, bugün 35 haftalık olduk hala mesela hastane çantasını hazırlayamadım keşke brakmasaydım diyorum bu zamana
mihraveannesi AysunUgur bi de insan çok erteliyor, zaman da hızlı geçiyor bana göre. Bence de bi an önce başlasam iyi olacak🙃
Edadrmz mihraveannesi neyseki tek değilmişim al benden de o kadar 😃hayır o değil doğum korkusu başladı bitarafım 40 a kdr bekle normal doğum olsun diyo diğer tarafım ne gerek var 38 e kdar gelmezse sezeryan en mantıklısı diyo arafta bekliyorum 😂 senin bellimi nasıl oluca doğumun falan
Eda4119 mihraveannesi arabayı aldık ama 6 ayda kullanıcağı şeyleri henüz bende anlamdım şuan için en temel olanlar alınıyor zaten
Nejla1998 Serii ya bende aynıyım tam 31 haftalık şuan ortada daha hiçbir şey yok patik haricinde ne zaman başlarım alışverişe onu da bilmiyorum😂
mihraveannesi Edadrmz o kadar belirsiz ki 😂😂 düşünmek istemiyorum korkarım diye 🥴 hafta içi kontrolüm var soracam. Ay ama devamlı nişanım gelirse gitsem mi, suyum gelirse hemen doğar mı, napacam diye aklıma gelip duruyor🤷
bbnngg mihraveannesi valla ben büyük temizlik, kıyafet işlerini 30 lardan sonraya bıraktığım için pişmanım. Şu an 34 üm. Daha yeni hallettim tüm işleri ama yardım almadan göbekle çok zor oluyo. Fazla ayakta kalmak yoruyo falan. Bence daha da geciktirmeden yapın bi an önce
Meri3220 mihraveannesi 31+2 kııız ben aceleci mi davrandım acaba 29.haftada yıkadım ütüledim herşeyi hazır, hastane çantasını da ufak tefek eksiklikler var kendim için onları da alayım oda hazır olacak inşallah geriye nasipse doğumu beklemek kalıyor. Rabbim sağsalim doğumlar nasip etsin inşallah hepimize 🤗
mihraveannesi Meri3220 ya bi şey diycem yıkayıp ütüleyip dolaba astın mı, ben ya toz olursa diyorum 😂😂😂 ay ben mi çok ince düşünüyorum. Bu arada amiiin inşaAllah güzel doğumlarımız olur🥰
Edadrmz mihraveannesi kız bende öyleyim . Yarın kontrolüm var ama hafta erken doğum konusmak için dediler sorsam mı sormasam mı bilemedim 🙄😊
Meri3220 mihraveannesi iyi gari sende o kadar ince düşünme yerleştir dolabına hazır dursun 29.haftada zorlandım ben her tarafım ağrıdı daha sonra yapamazmışım valla yıka ütüle kaldır bişey olmaz 😅
damla_6129 mihraveannesi bende 31.haftadayim hala eksiklerim var kıyafetleri yıkadım ama henüz ütülemedim ve hastane valizimde hazır değil mayısın sonu görünüyo doğumun en geç 2 hafta içinde hazırlıklarımi tamamlamayı düşünüyorum ☺
mihraveannesi damla_6129 ben de aynı şekil de bi an önce hazırlayayım diyorum, bayram falan da var önümüz de nolur nolmaz