nlgn-gms 6+1 🥰 Bulantı var sabahları çok kötü oluyor gün içindede koku hassasiyeti ve iştahsızlık var hiçbir şey yemek istemiyorum 🥲 5+6 da keseyi ve bebeği gördük. Cumarteside kalp atışı için gidicez inşallah
Htccprz Yasminbeyaz kaç kalp atışı bizim de geçen cumartesi öyle dendi keseye göre küçük kalp atışı 120 140 olmali sizinki 97 yavaş dedi 1 hafta bekleyelim ddi
taninmayananne G_19 kalp atisini dinlediniz mi bana acil dr iki gun once bos gebelik dedi 5+5 im bugun dun de kendi doktorum ne alaka yaaa dedi bekliyorz iki hafta sonra gidecegim bnde
G_19 taninmayananne hayır bana iki hafta sonra kalp atışı icin gel dedi doktor ama kesinin ici boş felan demedi hiç keseyi gördük hayırlı olsun dedi doktor
taninmayananne G_19 ay banada kese gayet duzenli buyumus olmasi gerektigi gibi dedi acildeki oyle deyip korkuttu. Bakalim iki haftada gecmiyor mübarek 🤧
Yasminbeyaz Htccprz bana kaç olduğunu söylemedi size söylenen şeylerin aynısı söylendi bir hafta sonra yine gel dedi benim son adet tarihine göre 7.haftalık olmam gerekiyordu doktor 6 haftalık dedi belki erken diye azdır sonra artabilir bakalım bidaha gidelim