Sena55 Eda272780 bende de akıntı ve hafif göğüs ağrısı kasıkta batma gibi ağrı var başka bişey yok Allah’ın izniyle yarın sabah doktora gidicem nasip olursa görürüm inşAllah
Eda272780 Sena55 inşallah bnde de beyaz akıntı ve göğüs ağrısı bide sanki koku hassasiyetti var gibi geliyor bende yarın gideceğim inşallah hayırlı haberler alırız
Mucizeninannesiiii Bendede beyaz akinti cok fazla hatta bazen adet oldum saniyorum o yogunlukta geldigini hissedince korka korka wc ye gidiyom..
G_19 Sena55 bence gözükür beta değeriyle alakası var onun beta değerin yüksekse görünür doktor 5 haftalık dedi gördüğünde uygulamada 5+3 tüm bence gözükür bi git derim canım 🌸
Eda272780 dilkkkk keseyi gördünüz de Altan mi baktı üsten mi acaba ☺️ darısı bizlere kalp atışını duymaya
G_19 Eda272780 2000 geçince kese gözüküyor benim 3292 çıktı değerim gittim keseyi gördü alttan bakmıyor 2 hafta sonra da kalp atışı icin gelebilirsiniz dedi canım 🌸
Eda272780 G_19 cnm ve geçen hafta pazartesi 5+1 dim beta HCG 2000 bin civarındaydi tahmini olarak bı pazartesi çağırdı kalp atışını duyarmym acaba
G_19 Eda272780 duyamazsn bana 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı icin 7 hafta da felan duyuluyor sanırsam
Yasminbeyaz 7.haftamdayım ne zaman gitsem kalp atışını duyarım hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç gitmedim hastaneye
G_19 Yasminbeyaz bence gitmelisin ben 5 haftamda gittim keseyi gördü iki hafta sonra kalp atışı icin gel dedi doktor
taninmayananne G_19 kalp atisini dinlediniz mi bana acil dr iki gun once bos gebelik dedi 5+5 im bugun dun de kendi doktorum ne alaka yaaa dedi bekliyorz iki hafta sonra gidecegim bnde