taninmayananne G_19 ay banada kese gayet duzenli buyumus olmasi gerektigi gibi dedi acildeki oyle deyip korkuttu. Bakalim iki haftada gecmiyor mübarek 🤧
G_19 taninmayananne bende korkuyrm benimde korkularım var tabiki kalp atışı icin gittiğimde bana da boş gebelik derler diye korkuyrm
teachering06 5+5 te karından keseyi gördük. 6+2de vajinal olarak kalp atışını duyduk. Şuan 8+6 dayım ama ultrasonda biraz daha küçük çıktı geçen hafta neden bilmiyorum.. bu hafta tekrar gidicem.
Yasminbeyaz Htccprz bana kaç olduğunu söylemedi size söylenen şeylerin aynısı söylendi bir hafta sonra yine gel dedi benim son adet tarihine göre 7.haftalık olmam gerekiyordu doktor 6 haftalık dedi belki erken diye azdır sonra artabilir bakalım bidaha gidelim
2kedi2bebek Tugba6336 dünya sağlık örgütü günlük folik ihtiyacını 800 mg olarak belirlemiş türkiye’de 400 mg zaten haplar, günlük doz 1000mg ve üzeri yüksek doz olarak nitelendiriliyor, yüksek doz almak çok kolay değil gibi görünüyor
Vicibici Tugba6336 canım benim de 16 değerim ama folik asit kullanıyorum. Sende ihmal etme kullan ilk 3 ay önemli
Srdm Tran bende pazartesi gidicem çok sabırsızım şu an adete göre 6+3 en son gittiğim ultrasona göre 6+1 im 7 haftalık olucaz gittiğimde 😊