Ekoselinakosen Ozgesah355 tarif için mi onay çıktı? Zararı olmaz mi dedi doktor??? Ay çok merak ettim eğer bi uzman zararsız diyorsa yaparım ben de
Ozgesah355 Ekoselinakosen evet canım doktor yap dedi yaptım doğumum başladı bekliyoruz 2 cm açılmam var
Ozgesah355 Hatice94 canım allah razı olsun yarın yatışım yapılacaktı suni alcaktım onı içtim 3 4 saat sonra doğumum başlamış 2 cm açılmam var evde bekliyorum inşallah sayende güzel bi doğum hikayesi yazarım
Hatice94 Ozgesah355 Canım hadi hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim bir avazda kurtarsın benimkinden daha kolay bir Doğum olsun🙏🏼
GlahKanat Kadın bin defa anlattı çıkın yukarı bakın nasıl insanlarsınız yok meyve suyunu kendimiz mi yapcaz yok çiğ badem mi geri çıkın okuyun !!!
GlahKanat Damla6606 görmediysen yukarı çık oku bi sen misin bir sürü insan yazıyo herkese cevap veriyo yazık yukarı çık oku ben okuyosam sende yapabilirsin
Damla6606 GlahKanat işine bak kardeşim senle ugrasamam sen bakıyosun bende bakmıyorum oldu mu hadiiii
Hatice94 Ozlemslk 30 ml hint yağı,1 su bardağı badem,1 su bardağı hazır olanlardan kayısı suyu,1 şise maden suyu hepsini robottan geçirip yarım saat içinde bitirdim ☺️
Ayess Hatice94 iğrenç bi tadı var nasıl sabrettiniz sadece bir bardak mı içtiniz karışımın hepsini mi
Gizemvencoglu Bende denedim ama kişiye göre değişiyor sanırım herhangi bir etkisi olmadı bakalım belki ilerleyen günlerde ya da doğum sırasında görürüm faydasını 😅😅
Ekoselinakosen Gizemvencoglu ne kadar oldu içeli? Belki ilerleyen saatlerde etkisi olur. Bi gelişme olursa haber verir misiniz. herkes işe yaradı diyor cok heyecanlanıyorum ben de yapicam😁