Hatice94 [silindi] Canım kendileri açtılar kesiyi ama çok az yani konuşmaları öyleydi kaç dikişim olduğunu bilmiyorum oraya bakamadım korkuyorum🙈 Çıkış anı en kolay ve en güzel an hiç acı hissetmiyorsun☺️
Ozgesah355 Hatice94 canım yok bugun kesin yapıyorum yarın yatış dedi diye. Yarın 8 45 de yatışım yapılcak yapıyım deniyim inşallah başlar 🙏
Hatice94 Pitircigim Size kesin zararı vardır veya yoktur diyemem ama kuzenim ve bende bir sorun olmadı çok şükür 🙏🏼
prmmom Hatice94 canım sancım geldi nişanımda geldi gece 5 dk da bir 100 lete varan sancım vardı 20 dk uyumuşum gitti sancılar :( açılmam 1 cm
Hatice94 ebru23 30 ml hint yağı,1 su bardağı badem,1 su bardağı hazır olanlardan kayısı suyu, 1 şişe maden suyu hepsini robottan geçirip yarım saat içinde içtim canım☺️
Yadadam Hatice94 Salam..Men Azerice bilmek istiyirem 1su bardagi kayisi suyu dedikde evvelden kayisi suyubhazirliyib kenara qoyurug ya 1su bardagi kayisinin iciresine su tokuruk?
Serap60 Hatice94. Allah anali babali buyutsun cnm Tebrk edrm Darisi bizlere artik musait oldgnda tarif yazarsn cok iyi olr kndne ve bebisne cok iyi bk 😘😘😍😍
Hatice94 Serap60 Canım çok sağol Allah razı olsun 😍🙏🏼 Tarifte 30 ml hint yağı,1 su bardağı badem,1 su bardağı hazır olanlardan kayısı suyu,1 şişe maden suyu hepsini robottan geçirip yarım saat içinde içtim canım.
Ozgesah355 Hatice94 canım allah razı olsun yarın yatışım yapılacaktı suni alcaktım onı içtim 3 4 saat sonra doğumum başlamış 2 cm açılmam var evde bekliyorum inşallah sayende güzel bi doğum hikayesi yazarım