Hatice94 Ozlemslk 30 ml hint yağı,1 su bardağı badem,1 su bardağı hazır olanlardan kayısı suyu,1 şise maden suyu hepsini robottan geçirip yarım saat içinde bitirdim ☺️
Duygubozkurt Hatice94 canım az önce bende yaptım bu karışımı midem bulanıyor hafif hafif sende de mide bulantısı oldu mu
Ekoselinakosen Gizemvencoglu ne kadar oldu içeli? Belki ilerleyen saatlerde etkisi olur. Bi gelişme olursa haber verir misiniz. herkes işe yaradı diyor cok heyecanlanıyorum ben de yapicam😁
Gizemvencoglu Ekoselinakosen dün içmiştim öğlen saatlerinde ama yan etkisi ishal yapmasıymış mesela oda olmadı bilemedim 🤷🏽♀️😂
Gizemvencoglu Umutensar Sizin daha erkenmiş ama vaktiniz var bence benim doktorumun söylediği geciken doğumlar için bir yöntem bu ☺️
Talhahafsa Hatice94 37+4 deyim bende sırtımda fıtık var ağrılara dayanamıyorum 2 cm açıklık vardı 2 gün önce düzensiz sancı da var bu karışımı yapsam zararı olur mu doğurmak istiyorum artık
Gizemvencoglu Talhahafsa Doktorunuza danışmalısınız bence herkesin bünyesi bir değil ne olur ne olmaz ☺️
Hatice94 Talhahafsa Canım ben zararı olur veya olmaz bişey söyleyemem ama daha vaktin var bence beklemelisin
Talhahafsa Hatice94 eşime hint yağını aldırcaktım casaret edemedım zaten 2hafta onden gidiyo kızım cok zorlanıyorum rabbime yalvaryorum doğum yapıyım dıye hergün sırtımdaki ağrıyı çekmek o kadar zor kı nefes alamaz hale geliyorum ağlıyorum töbe ettım bı daha hamile kalmaya
Hatice94 Talhahafsa Seni çok iyi anlıyorum bende son zamanlar çok zorlanıyordum aylardır uyku uyumadım. Bazı arkadaşlar doktorlarına sorup öyle içti belki sende sorabilirsin
Talhahafsa Hatice94 doktora gidince soruyum devlete hastanesine gidiyorum arayıp sorma şansım yok yani