Hulyataner123 Allah analı babalı büyütsün inş. Cnm bende 37 Haftalık oldum ilk hamileliğim ve normal Doğum istiyorum inş senin kadar kolay geçer bi sakıncası yoksa doğumdan sonra dikişlerinin ağrısı oldumu birde sence eski haline dönermi görüntü olarak merak ediyorum
Hatice94 Hulyataner123 İster istemez dikişlerin ağrısı oluyor ama zaten günde 4 tane parol veriyorlar hastanede eve çıkınca da kullanıyorsun o hafifletiyor ama görüntü olarak hiç bilmiyorum bakamadım oraya biraz korkuyorum galiba bakmaya😂
Ozgesah355 Bugun bende yapıcam canım doktorumdan onay çıktı yapabilirsin dedi dua edin bana inşallah gelsin paşam 🙏😍
Ekoselinakosen Ozgesah355 tarif için mi onay çıktı? Zararı olmaz mi dedi doktor??? Ay çok merak ettim eğer bi uzman zararsız diyorsa yaparım ben de
Pitircigim Hatice94 bir zararı olmaz mı ki? Hint yağı felan, korkarım içmeye 😟 bende cumaya kadar sancılanmazsam doktor sezeryana alacak ama normal dopum istiyorum..
Hatice94 Pitircigim Size kesin zararı vardır veya yoktur diyemem ama kuzenim ve bende bir sorun olmadı çok şükür 🙏🏼
Rhpozitif Hatice94 ya pembemsi bir akıntı nişan mı acaba bu emin olamadım şimdi geldi çok heyecanlıyım hafif bel ağrıları var sanki
Hatice94 ebru23 30 ml hint yağı,1 su bardağı badem,1 su bardağı hazır olanlardan kayısı suyu, 1 şişe maden suyu hepsini robottan geçirip yarım saat içinde içtim canım☺️
Rhpozitif prmmom evet doğurdum arkadaşlar gerçekten işe yarıyor nişan gelince doktora geldim 4cm açılma var dediler yatışım yapıldı saat 2 de 5 de doğdu oğlum
[silindi] Hatice94 maşallah ya sağlıkla büyütün ☺️🙏 peki doktor mu kesi attı yoksa kendi mi yırtıldı kaç dikişiniz var? Ve bebeğin çıkış anı zor muydu ?
Hatice94 [silindi] Canım kendileri açtılar kesiyi ama çok az yani konuşmaları öyleydi kaç dikişim olduğunu bilmiyorum oraya bakamadım korkuyorum🙈 Çıkış anı en kolay ve en güzel an hiç acı hissetmiyorsun☺️
prmmom Rhpozitif Maşallah darısı başıma hepsini içebildin mi peki benim az önc şiddetli ağrım oldu şshal oldum ama şuan çok hafif bel ağrısı var bi bardaktan biraz fazla içtim