Atahilal Hatice94 hayırlı olsun canım benim rabbim analı babali buyutsun ❤ içecek tarifi nedir merak ettim.
Hatice94 Ozgesah355 Bunu bana tarif eden kuzenim inanılmaz derecede pimpirikli be bilgili biridir asla araştırmadan bir iş yapmaz her konuda böyledir. Canım bende ona güvendim içtim çok şükür şu an hiç bir sorunumuz yok ikimizde çok iyiyiz ☺️🙏🏼
Hatice94 Mustafa_feride 16.00 da içmeye başladım yarım saat içinde bitirdim akşamda 17.30 gibi hafif hafif sancılarım başladı canım.
Hatice94 Miray_alparslan Kayısı suyu normal hazır olanlardan aldım hint yağını da benim eşim 50 ml lik almıştı ben onun 30 ml ni kullandım. İçeçeği de yarım saatte yavaş yavaş içtim.
Hatice94 Glmsr İnşallah Rabbim gerçekten herkese benimki gibi bir Doğum nasip etsin nasıl oldu bitti anlamadım☺️🙏🏼
Hatice94 mavimm Aslında kesi olmayabilirdi konuştuklarını dinledim çok az kesin dedi bir doktor diğerine. Bana da çok hızlı ilerledi doğum ondan kesmek zorunda kaldık falan dediler.
Hatice94 taninmayananne 30 ml hint yağı, 1 su bardağı badem,1 su bardağı kayısı suyu(hazır olanlardan kullandım), 1 şişe maden suyu hepsini robottan geçirip yarım saat içinde bitirdim☺️
Kubraozdemirr Hatice94 bende yaptım bugün ama hint yapı içeceğin üstüne çıktı içerken de ağzıma yağ doldu giibi oldu bir bardak anca içebildim sonrasında midem almadı çıkardım 😞
YelizMami Hatice94 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. Açılmanız kaç cm dı en son ve kaç dikiş attılar
Hatice94 YelizMami Hataneye ilk gittiğimde 2,5 cm di aradan 2 saat geçti 8 cm olmuştu. Sonra beni Doğuma hazırladılar lavman falan yapılırken tam 10 cm olmuştu.
Rhpozitif Hatice94 ya ben yaptım olmadı bir şey bir an önce gelsin istiyorum gelmiyor😄sadece adet sancısı tarzı ağrıları artırdı ve çatım ağrıdı onun dışında Yok