Hatice94 Nurdann canım instagram hesabım htcdmrc.krdg gelinlikli bir ben ve eşim var profil resminde ☺️
Nurdann Hatice94 istek attım canım benimde instagram hesabım>> nurdann_alii << kapalıyım eşimle gelinlikle fotoğrafımız var 🤗
Hatice94 Cerenimo 30 ml hint yağı 1 su bardağı badem, 1 su bardağı kayısı suyu, 1 şişe maden suyu hepsini robottan geçirip içtim ☺️
Anneyimm Hatice94 hayirli olsun rabbim anali babali huzurlu saglikli gunler nasip etsin🙏tarifi nedir merk ettim bizede lazm olur :)
taninmayananne Hatice94 hayırlı olsun şu içeceğin tarifini bide bana yazıverin 😍😂 sizin gibi doğuramıyorum bnde belki banada fysası olur
Hatice94 taninmayananne 30 ml hint yağı, 1 su bardağı badem,1 su bardağı kayısı suyu(hazır olanlardan kullandım), 1 şişe maden suyu hepsini robottan geçirip yarım saat içinde bitirdim☺️
mavimm Hatice94 Allah analı babalı büyütsün inşallah çok güzel bi doğum olmuş maşallah 🌸 bir de kesiniz olmasaymış mükemmel olurmuş👍🏻 umarım biz de en az sizin kadar kolay bi doğum geçiririz 🍀
Hatice94 mavimm Aslında kesi olmayabilirdi konuştuklarını dinledim çok az kesin dedi bir doktor diğerine. Bana da çok hızlı ilerledi doğum ondan kesmek zorunda kaldık falan dediler.
Duyguuuu Hatice94 allah anali babali buyutsun masallah size. Benim de adet sancılarım dayanilir gibi değildi insallah doğumum sizin ki gibi kolay olur 😍
Glmsr Hatice94 sağlıkla büyüsün çok geçmiş olsun inşallah darısı başıma çok istiyorm böyle bir doğum amin❤🤗🤩
Hatice94 Glmsr İnşallah Rabbim gerçekten herkese benimki gibi bir Doğum nasip etsin nasıl oldu bitti anlamadım☺️🙏🏼
Miray_alparslan Hatice94 bide hint yagı şissi kac ml di hemen kfayamı diktnz yoksa yawas yawsmı ictnz kusıra bakmayın cok soro sordm ama akılda kalack bir fikir
Hatice94 Miray_alparslan Kayısı suyu normal hazır olanlardan aldım hint yağını da benim eşim 50 ml lik almıştı ben onun 30 ml ni kullandım. İçeçeği de yarım saatte yavaş yavaş içtim.
Hatice94 Mustafa_feride 16.00 da içmeye başladım yarım saat içinde bitirdim akşamda 17.30 gibi hafif hafif sancılarım başladı canım.
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Hatice94 canim pilatesi ne zaman yapmaya basladin? Ben 32. Haftadayim henuz baslamadim ama baslamayi dusunuyorum. Erken mi acaba suan
Busrasiv SenHepMercimekOlarakKalacaksin 16. Haftada itibaren pilates eğitimleri başlanıyor herhangi bir sakınca yoksa bende haftamın dolmasını bekliyorum başlamak için
Ozgesah355 Canım tebrik ederim sağlıkla büyüt bebişini inşallah benimde 40 haftam doldu bende yapsam mı acaba hint yağı biraz korkuttu beni bebeğe bi Zararı olur mu acaba diye düşünüyorum
Hatice94 Ozgesah355 Bunu bana tarif eden kuzenim inanılmaz derecede pimpirikli be bilgili biridir asla araştırmadan bir iş yapmaz her konuda böyledir. Canım bende ona güvendim içtim çok şükür şu an hiç bir sorunumuz yok ikimizde çok iyiyiz ☺️🙏🏼