Tarcininannesi Hayırlı olsun evladınız,RABBim aklı fikri bol ömrü hayırlı sağlıklı ve uzun bir evlat eylesin...maşaALLAH subhanALLAH darısı başımıza...benim de özellikle evlenmeden önce adetlerim acayip sancılı geçerdi saatlerce sancıdan ağlardım ve ayaklarım uyuşurdu ağrıdan,evlenince biraz daha hafifledi...annem de böyleymiş korkma adet sancısı gibi oluyo diyo inşALLAH bnm de öyle olur...
Rmeysa Kızlar bende sancı başladığında duş alıp hafif sıcak suyun içine hakiki zeytinyağı damlatıp kaya tuzu atıldığını biliyorum açılmayı kolaylaştırıyor 😊
Denizkizi Hatice94 canım sence acılman bu ıcecege mı baglı .. Hamılelıkte cok mu hareketlıydınız spor pılates vb. seyler yaptınız mı vya vucut yapınız mı musıtmıs ..
Hatice94 Denizkizi Ben çok hareketliydim pilates falanda yaptım ama açılma 39.haftaya kadar bir parmaktı. Ama doktor boyun uzun vücudunda müsait demişti. İlk Doğumum olduğu için bu kadar hızlı ilerlemesine şaşırdılar ama ben söylemedim içtiğim içeçeği☺️
Esma5825 Hatice94 maşaAllah canım sağlıcakla büyüt inşaAllah 😇 tarifi bende merak ettim doğuramayan olarak 🙈
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Hatice94 canim pilatesi ne zaman yapmaya basladin? Ben 32. Haftadayim henuz baslamadim ama baslamayi dusunuyorum. Erken mi acaba suan
Cerenimo Hatice94 allah anali babali buyutsun canim. Ben de su icecegin tarifini alabilir miyim lutfen?☺️
Hatice94 Cerenimo 30 ml hint yağı 1 su bardağı badem, 1 su bardağı kayısı suyu, 1 şişe maden suyu hepsini robottan geçirip içtim ☺️
Ssr2561 Hatice94 maşallah rabbim bizlerede sizin gibi bir doğum nasip etsin Allah analı babalı büyütsün bende çok normal doğum istiyorum inşallah olur 😍
Nurdann Allahım analı babalı büyütsün çok sevindim sizin adınıza darısı tüm hamilelere olsun inşaAllahhh instagram adresiniz filan var mı varsa oradan detaylı konuşmak isterdim
Hatice94 Nurdann canım instagram hesabım htcdmrc.krdg gelinlikli bir ben ve eşim var profil resminde ☺️