Hatice94 Demmo İnşallah benimki gibi olur gerçekten ben kendimi adet olmuş gibi hissettim 2,5 saat sonra anne oldum ☺️
Hatice94 Demmo Evet o da olabilir normalde de ben biraz dayanıklı bir insanım ağrı eşiğim yüksek ama kesinlikle açılma konusunda bir etkisi olduğunu düşünüyorum
Hatice94 Demmo Yok canım normal aktarda satılan hint yağı. Gerçekten insanın beyninde bitiyor bazı şeyler ben kolay doğum yapacağıma çok inanmıştım ve öyle de oldu🙏🏼
Hatice94 Demmo Ayy Rabbim hepimizden razı olsun valla ben o kadar mutluyum ki mutluluğumu sizlerle paylaşınca daha bir mutlu oldum ☺️
As06 Allah analı babalı büyütsün saglık la insallah ben birsey sorcam canım dıkıs atıldı ya onun kesısını veya dıkılısı hissediyor musun bir de sonradan o dıkıs ler alınıyor mu yoksa kaynıyor mu
Hatice94 As06 Benim kesim çok azdı kesilirken hiç anlamadım dikerken zaten iğne yapılıyor genel olarak dikerken hissetmedim bazı yerleri acıdı onu da sordum niye acıyor diye burası biraz hassas bir bölge hemen bitecek dedi sonra hissetmedim zaten.
Hatice94 As06 Şimdi hastanedeyim daha canım bana dikişlerini aldırmaya falan gel demediler sanırım iyileştiğinde kendi düşecekmiş.
1prensgeliyor Kızlar sancılarınız sıklaştığında bir kaşık kadar tereyağı eritip için onu. O da kolaylaştırıyormuş. Ve vajinaya ve içine doğru has zeytinyağı sürün pamukla bu da yırtılmayı engelliyormuş. “Her anneye lazım “ kitabında yazıyordu dini bir kitap zaten muhtemelen doğrudur
Minikbebek GlahKanat bnde bu postu görürken daha araştırdım hamilelere ve emziren annelere önermiyorlar allah korusun bir şey olmasın bende doğumumu bekliyorum acilmam olsun diye ama kullanmam ne derece faydalı bilemeyiz bu kadar zaman bekledim suni sancıyla isteyecgim dogumumu