duyguuu61 İşteydim bir anda burnuma İskender kebap kokusu gelmişti ilk aşerdiğim şey oydu, iş çıkışını iple çekmiştim resmen gidip yemiştik eşimle 😂 Sonrasında erik aşerdim 😋 şimdi prensesimizi bekliyoruz 🙏🏻🌸💕
Estrella Sayad ben ilk kosır aşerdim her gün kocam işten gelmeden yapıp yiyordum öğlen 😂🤷♀️Ama son aylarda hep tatlı yedim. Oğlum olacak
06melikegizem Vallaha mesajlari tam okumadjm bile canim bisi çekmesin diye ama en saçma şeyi asardım ben devamli ayran istedi canım ve cinsiyeti haftaya öğrenecez 😂😂
Hilal19_07 Lionfamily ay bizim buldugumuzda semsert kuru bisiydi sirf bulmus diye yedim bende cikmasini bekliyorum suanlik🤣🤣
gamzebngaa_dmr Sayad rüyamda muz gördüm kaç kere gidip aldım cinsiyeti daha belli değil ama rüyada muzun anlamı erkek bebek diyo ne kadar doğru bilmiyorum tabi 😂
Ayln_2020 gamzebngaa_dmr bende ruyamda muz satın aldiğımı gormustum.Cinsiyyeti yeni ögrendik kiz canm🥰🥰❤
Zanaservan Çilek 🍓,vişne, veeee nar ekşisi 😂 tuhaf gelicek ama nar ekşisini kaşığa doldurup yiyordum ve kızım geliyor kubaneeeee 🥰🤰🤰
Ilkhayat gamzeminaaa yazarım canım ben ilkini bu haftalarda öğrendim ama canım 11 haftalikti erkek dedi hemen
Aysegokce19 Seda5885 et hiç yemem ne kıyma ne sucuk Bile acayip bir şekilde cnm et istiyor lahmacun pide vs 😀cinsiyetimiz erkek
Mizginbeder Oğluma hamile iken sadece çilek istemişti canım, genel olarak hiç birşey aşermedim. Ama şuan kızıma hamileyim erik, kırmızı lahana turşusu aşerdim. Sürekli göbek ve kıvırcığa limon sıkıp yiyorum. Normalde ekşi sevmem 😂
Turkaninalli Canisi28 Canın yaş ceviz istiyorsa, cevizi suya koy bir gün kalsın ertesi gün çıkar ye yaş ceviz tadını veriyor ☺️