tucee-98 Hamilelikten önce de ete çok düşkündüm 18.haftaya kadar yiyemedim artık rahatlıkla yiyebiliyorum canım istiyor ama en çok çilek aşeriyorum her dakika yiyebilirim, yazarken bile canım çekti 🍓
Ayln_2020 gamzebngaa_dmr bende ruyamda muz satın aldiğımı gormustum.Cinsiyyeti yeni ögrendik kiz canm🥰🥰❤
gamzebngaa_dmr Ayln_2020 ALLAH bağışlasın ben 3 kere gördüm rüyamda en son yediğimi gördüm rüya yorumuna bakınca erkek bebek diyo bide ben rüyamda oğlak gördüm onuda erkek bebek diye yorumlamişlar anlamadım en son bu gün akşam üstü yatıyordum rüyamda ekşi üzüm yediğimi gördüm nasıl canım çekti ya ama onun anlamını bulamadim hamilelikle ilgili ama yeşil şeyler erkek bebeğe işaretmiş şuan 12 haftalık olduk ama 16 hafta olmadan doktordan asla cinsiyeti söylemesini istemiyicem kızımda değişti bunda değişmesin diye geç gidip öğrenicem 😂
nazli_meleyim Sayad mereba nasılsınız kızlar bən azeriyim bu benim ikinci hamileliyim ilki ərkek 6 yaşı var okula gidiyo 6 sene sonra kızdımızda olsun istedik eşimle takvimle hesaplayarak ikinciyi yapdık kız olsun diye ultrasona gitdim 16 cı haftasında ərkek dedi ama bən kız olucağını hiss ediyom bakalım inşAllah sağlıklı olurda ama kız olursa çok mutlu olurum bən bu hamileliyimde meyve fazlasıyla tüketiyom meyve olmazsa yeməzsəm deliriyom bide dondurma yiyom aşəriyom ama ilk hamilelikde bunları sevmiyodum ağzıma bile dokundurmuyordum
Esramumcu nazli_meleyim bende ilk hamileliğin ama baştan beri hep kız hissettim ama oğlum oluyor aşermekle de olmuyor çünkü hep eksi aşeriyordum tatlı yiyemiyorum modemi bulandiriyordu ama eksi de kız olurlar diyorlar ama değil
Mavistez Sayad hamileliğimin başında et ve acı salgam suyu falan çok aserdim 7 aydan sonrada tatlı asermeye başladım pastalar kestane şekerleri falan yazarken bile ağzım sulanıyor bide hala et favorim tabi hergun yesem yerim oğlum olacak ama cinsiyetle ben pek bagdastirmiyorum bu asermeyi çünkü iki kızım daha var gerçi onlarda hiç tatlı canm istemezdi ama bilemedm
Zeynepberil Ben sürekli kivi yemek istiyorum yiyiyorum ama doymuyorum kiviye cinsiyet henüz belli değil ☺️
mucizeleriimm Rüyamda karpuz ve yeşil elma gördüm uyandigimdada ağzımda karpuz ve elma tadi aliyordum. Cinsiyetini belli değil daha 😊
Nagihan01 Sayad 3. Ayımın içindeyim bebeğimin cinsiyeti belli değil ama mısırlı balık kraker aşeriyorum sürekli 😄 alıp yiyorum ama bir türlü aş ermem bitmiyor yiyorum bir gün sonra birdaha canım istiyor bakalım ne zaman bitecek 😄
minikkusummm Sayad hamile oldugumu ögrenmeden önce deli gibi yesil elma yiyordum, ki ben yesil elma sevmem 🙈 ögrendikten sonraysa ekmek asermistim 😂 bildigin bos ekmegi yiyordum öyle oglum oldu 😊
Senemcan Sayad ay ben daha 6 haftalik hamileyim aşerme mi bilmiyorum ama böyle tatlıyla ekşinin karışımı bisey istedi canım kaç gündür ne olduğunu bilmezken limonata geldi aklıma birden hem tatlı hem ekşi😂
Gizemanne Sayad kızım olacak ben daha hamile olduğumu bilmiyorken bile Tost aşerdim hala tost yiyorum git gel sürekli tost 😍