Lionfamily Hilal19_07 bende şeftali aşerdim ama biz bulamadık maalesef 🙈ben çıkmasını bekliyorum artık 🙏🏻Ama beynim oğlum olcak 🧿💙
Hilal19_07 Lionfamily ay bizim buldugumuzda semsert kuru bisiydi sirf bulmus diye yedim bende cikmasini bekliyorum suanlik🤣🤣
Ayseee60 Çilek ve keşkek aşerdik. Tatlılı çok severim canım hep ekşi, tuzlu şeyler istedi. Yeşil erik istedi onu bulamadık 🙆🏻♀️ Cinsiyetimiz kız 💗
adorabellax Merhaba benim bir sorum olacak. Starbucks ın cool lime içeceğini canım çekiyor. İçeriği misket limonu, nane, fesleğen, yeşil kahve çekirdeğinden oluşuyor. İçmem de bir sakınca var mı nane fesleğen çok fazla tavsiye edilmiyor ama sormak istedim
Melekzx Sayad patatesli bazlama çekti canım bir kez de taze ekmeğin içine domates soğan ve pul biber koyup yedim. Kızım oluyor.
Zehraergul Duygu210 Bu kadar aynı olur, rüyamda çekirdeksiz sarı üzümlerden görmüştüm ama bağda kilolarca taşıyordu her yer. Uyanınca canım çok istemedi o yüzden aramadım o ayrı :) Normalde tatlı bağımlısıyım ama hamileliğimden beri yiyemiyorum midemi bulandırıyor. Ve peynir kalp ben yine hamilelikten beri :) poğaça ayran tost vs istiyor canım. Cinsiyetimiz erkek. 13+6’dayım :)
Duygu210 Zehraergul yaa aynı ben de öyleyim deli gibi tuzlu tuzlu şeyler yiyesim geliyor süt canım almıyor hep hamur işi 7 haftalığız daha biz teyzesi. Canım bişey daha soracağım göğüslerinde ağrı var mıydı biraz hafifledi ama ilk günler ağrıdan ölüyordum. Bir de köfte et yiyesim geliyor hep 🤣 normalde bi iki alıp kalkan ben tepsinin dibini sıyırıyorum. Tatlıdan aynı şekilde soğudum ben de bakalım bizim cinsiyetimiz neyy 🤲🏻🙏🏼
Zehraergul Duygu210 Göğüslerimde ağrı pek oldu diyemem ama hassasiyetim çok, 7-8 haftadan itibaren göğüslerim aniden büyüdü, 3 katına falan çıktı bir anda ve o yüzden hassaslar baya 🤭🤭 Evet evet ben de tuzlucuyum daha doğrusu sıcak tencere yemeği istiyor canım hep. Asla tatlı istemiyorum hala 🥲😂😂🥰