BeyzaF Elisa_Esra04 bizde 21+1 valla dört gözle bekliyorum bende inşallah sende yersin doğurmadan canım 😌
Ilkhayat gamzeminaaa bende karpuzz yedim tadı yoktu ama 10 haftalık cinsiyeti belli değil ilkinde hemen öğrendim erkek dediler öylede gitti 🤗
BeyzaF Elif0611 e tabi seninki biraz daha farklıymış sürekli içindesin 😅 ama olsun ya arada çikolata ye yeter bence bebeği mutlu eder derler ya 😅
Erol Sayad ilk oglum da turşu ve limon yerdim aşırı derecede birde kuru nane günde iki kase bu hamileligimde buda erkek tatlı cok yiyorum ve yine kuru nane
Ccaannsseell Sayad ben simit aşerdim bir kere. onun dışında da çılgınlar gibi tatlı yiyorum. Kendimi asla durduramıyorum. Yedikçe daha çok yemek istiyorum. Yemeyi bıraktığım an hiç yememişim gibi hissediyorum 😁😁 Şekerim falanda yok bu arada 😁 cinsiyetimiz erkek 🥰 ( hamile kalmadan önce tatlı asla yiyemiyordum bir iki kaşık tadına bakıp bırakıyordum. Şuanda hepsinin acısı çıkıyor galiba 😂 )
Laleliiiiiiii Sayad aşermek nasıl birşey arkadaşlarım.. 5 aylık hamileyim hiç birşey aşermedim bu zmanaa kadar 😂Çok büyük konuştum eşime hep Bi hamile kalayım burnundan getirecem geceleri uykundan uyandırcam diyordum ama inanın hiç aşermedim 😂😂 Hayırlısıyla oğlum olacak 😂
3mlek2bebkannesi Sayad gök gürültüsü 😂😂😂😂😂 şaka degil bi ara kar yagarken bir kere oldu snra oturup dua etmiştim yine gürlesede sesini dinlesem diye 😂😂
Ilkhayat gamzeminaaa yazarım canım ben ilkini bu haftalarda öğrendim ama canım 11 haftalikti erkek dedi hemen
bebeqiminannesi Sayad Tatlıyla aylardır asla alakam yok varsa yoksa ekşi. Turşular, Tuzlu limon bağımlısı falan oldum cinsiyeti bende aşırı merak ediyorum 2 gün sonra kontrolm var 14+2 olarak gitcem bakalım ne dycek hayırlısı OLSUN inşaAllah yeter ki sağlıklı olsun bebişlerimiz 🤍🧸
Ftmglpnr Vahide61 portakal aşeren bir annemiz daha bende ağustosda portakal aşermştim ve hemen bulup yiyemedim bazen acaba çocuğumun saçları turuncu olurmu diye düşünüyorum 😂
Ftmglpnr Sayad kabak yemeği hemde defalarca aşerdim 🙈portakal hemde daha hamilelik başıydı aylardan ağustos ve oturduğumuz yer küçük bir belde bulamadık yiyemedim mandalina çıkmamıştı yeşil onu yedim portakal suları içtim sma genede istek geçmedi içime oturmuştu resmen iki aya anca yedim o zaman gerçkden dünyanın en mutlu insanı bendim 😂 birde son olarak kelek aşerdim bu turşuların içinde yuvarlak top gibi olan salatalık benzeti şey ve onun turşu halini değil taze halini yani salatalık gibiyken aşerdim normalde onu öyle yerim ve çok severim oda allahdan tam turşu kurma mevsimine denk gelmşti bir hafta bulamadık ikinci hafta pazar tezgahları doluydu. Ve dolu dolu yedim 😂. Oğlum olucak 37+6 dayım az kaldı
AFHMA Canisi28 bende yaş ceviz çok severim. Kuru cevizi bir gün suda bekletiyorum yaş ceviz oluyor. Deneyebilirsiniz .
Lionfamily Hilal19_07 bende şeftali aşerdim ama biz bulamadık maalesef 🙈ben çıkmasını bekliyorum artık 🙏🏻Ama beynim oğlum olcak 🧿💙
Meryy69 Almisinkardesi yaa bende kokoreç aşerdim sakatat zararlı diye çekindim ama normalde yiyemediğim şeyde 2 yarım yedim valla erkek olacak benim de ❤️
Lionfamily Sayad şalgam,çiğ köfte,kısır,meyve,ekşili tatlar ve oğlum olacak Allah’ın izniyle 🙏🏻 Ye tatlıyı çıkar Hakkı’yı tamamen saçmalık🤪