Merali010157 Sayad oğlum olcak inşallah hep ekşi şeyler yedim ekşi domates ve zeytin çok yedim tatlıdan bir süre uzak durmustum
GriMavi Sayad benim gibi hiç birseye aşermeyen varmı?🙂 7. Ayım hala bişey yok Hamile degil gbiyim unutuyorm bazen. Erkek cinsyt
Limonzeytin Sayad Hep ekşi şeyler aşeriyorum yiyorum doyamıyorm bazen kızım olacam naspse. Mesela vişne suyu limonlu sirkeli nar ekşili şeyler,şalgam suyu falan 😁18 haftalğm.
Tueaksy hdemirr86 zaten aserme durumu farklı bişey vücudunda hangi vitamin eksikse bünyem ona göre sebze meyve yada yemek türleri cekiyo yani aslında aserme diye bişey yok 🤗
Elif0611 Ben tatlıdan çok tiksindim çok sevmeme rağmen ekşi sevmememe rağmen şu an bayılıyorum kızım olucak inşallah 🌸
BeyzaF Elif0611 bende sen gibi oldum ama 4 aydan sonra bi tatlı yemeğe isteği başladı dedim yanlış mı gördüler acaba şuan 5 aylık yanlışlık yok dediler ama her gün tatlı yiyorum şuan 😅 kız olacak benim de 😂
BeyzaF bebisimveannesi hayıııır 😅 yok bulamadık kırmızı erik bulduk o da hiç sarmadı yeşil elmayı tuzlayıp ye dediler tadı benzemiyo ama bence güzel oluyo 😂
Nursahdemirayak Sayad kızımda kestane, erik, güllaç Oğlumda aşure ve sürekli burger king nedense ahahah😂😂😂
Wera 5haftalıgız ve Migde bulantısından ağzımdaki metalik tattan aşermeyi geçtim bişey giyemiyorum hayattan soğudum ruh gibiyim
Ravzaemine123 Wera Allah yardımcın olsun aynıydı. Mide bulantısı sakinleşti şimdi de gaz sancılarını allahim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Elisa_Esra04 BeyzaF bendeee yeşil erik çok aşerdim ve hala yiyemedim eşim ve arkadaşı heryeri aradı bulamadılar kışın ortası tabi şimdi bekliyorum çıkmasını 28+4olduk doğurmadan yemek istiyorum yaa
BeyzaF Elisa_Esra04 bizde 21+1 valla dört gözle bekliyorum bende inşallah sende yersin doğurmadan canım 😌
Nazerin Elisa_Esra04 Arkadaşlar hepinize ortam söylemek istiyorum ama tükendi yazısından korkuyorum 😂 trendyolda badem ve erik sipariş edeniliyorsunuz ben bol badem sipariş ettim iki günde geldi erikte vardı hamilemarketim de afiyet olsun alırım duanızı
Elif0611 BeyzaF tatlı diyince bile mide bulantısu geliyor ya hiç yiyebilceğimi sanmıyorum bide tatlı dükkanımız var çok sık gidiyorum çok gördüğümden sanırım tiksinti geldi🤦🏻♀️
Ysmn111111 Hbbusra bende hep ekşi tuzlu yedim bugün doktor erkek dedi 15. Haftadayım ama hep kız hissettim 🙈🙈😂
ozge_arslan18 Seda5885 ilk 4 ay acayip ekşi canım istemişti sonradan tatlıya döndü 3 buçuk aylıkken de karpuz istemişti canım çok şükür yedim kış ayı olmasına rağmen😅 ilk gebeliğim oğlum olucak💙😇
BeyzaF Elif0611 e tabi seninki biraz daha farklıymış sürekli içindesin 😅 ama olsun ya arada çikolata ye yeter bence bebeği mutlu eder derler ya 😅
Ravzaemine123 Ben tatlı hiç yiyemedim çağ kebabı istedi canım oğlum olucak kızımda da Adana yemiştim benim bebeler etçil bence 😁😁🤣
KADER743 Sayad erik çağla karpuz 🍉 25+2 hamileyim cinsiyetim kız te tatlıyı doğur hakkiyi öyle bişey yok tatlıyı hiç yemezdim çok aşırı yiyorum hamileliğimde turşu salata sirkeden çok tiksiniyorum