Deniz_guzel_colak Ben bolca limon aşerdim ve hala yiyorum 😊 bugün 18 haftalık olduk bir kızımız olacak 😉
buke-092022 Deniz_guzel_colak dikkat edin şekeriniz yükselmesin :) ben de çok limon veya limonlu şeyler yiyordum doktor uyarmıştı beni de. Limonda sanılandan fazla şeker varmış
Meryy69 Almisinkardesi yaa bende kokoreç aşerdim sakatat zararlı diye çekindim ama normalde yiyemediğim şeyde 2 yarım yedim valla erkek olacak benim de ❤️
KrdlnKutlu gamzeminaaa bendee karpuz peynir çok fena asermistim ama aldırmadı karpuz tadı yoktur diye
busey_42 Sayad aşure ve Tarhana aşermiştim. Genelde çikolata çok yiyorum canım istiyor birde tuzla limon 😋😋 cinsiyet Kız 🧡👶
Meltemmutluuuuu @Sayad cinsiyetimiz kız 👩👧 Gecenin bi vakti salatalık aşermiştim evde de yoktu canım kocam açık cafeden bulup gelmişti 😅😅
BeyzaF bebisimveannesi hayıııır 😅 yok bulamadık kırmızı erik bulduk o da hiç sarmadı yeşil elmayı tuzlayıp ye dediler tadı benzemiyo ama bence güzel oluyo 😂
hdemirr86 Tueaksy Ben de aynı durumdayım. Canım ekstra hiçbir şey çekmiyor. Sizin gibi erik bekliyorum ama aynen her sene bu zamanlar da başlarım zaten sayıklamaya. 😊
Tueaksy hdemirr86 zaten aserme durumu farklı bişey vücudunda hangi vitamin eksikse bünyem ona göre sebze meyve yada yemek türleri cekiyo yani aslında aserme diye bişey yok 🤗