esininminikmucizesi Mom545441 canım özel hastane ise hastanenin kendi sitesi üZerinden labaratuvar sonuçlarına bakabilirsin ama devletse e nabıza düşer
Mom545441 esininminikmucizesi aynen öyle bulamadım çünkü online işlemler diyorum beni e nabıza yönlendirdi🥰
Omay0707 Mom545441 Maşallah kuzum tam 2 katı artmış Pazartesi günü de ver ne olur ne olmaz sonra geri sayım başlasın🎉🎉🎉🎉🐥🐥🐥🐣🐣😍😍😍
esininminikmucizesi Mom545441 çok güzel bi artış olmuş canım hayırlısı olsun 🙏 başlasın günleerr 🔥 💃 🤰
Butterfly_13 Mom545441 kız çıkmış yaa gözün aydın canım gayet güzel yükselmiş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💮🤍 ben görmedim selam merhaba güle güle gibi oldu yaa kusura bakma bilmiyordum sonuc çıkmış 😂
Kubradvc Mom545441 benimde 6.gün gecikmenin kan tahlili istedi doktor bugün 0.18 çıktı benimde beta yükselme olur mu bilmiyorum ama herkes birsey diyor kafam allak bullak
Gozen Kubradvc benim regle 9 gün kalasiya kan verdim 0.0 çıktı 2 gün sonra 2.0 çıktı bugün yaptırdım yine 2.0 çıktı şuan regle 5 gün var bende senin gibiyim belirtilerim var ama umudumu kaybettim
Omay0707 Kubradvc valla canım benim arkadaşım geçikmesinin 25.günü 19 degerle öğrenmişti pco vardı ama
Mom545441 Kubradvc yani hala olmadıysanız geç döllenme yada hormonel bi sorun olabilir bi kadın doğumcuya görünün🙏🏻
Mom545441 Omay0707 teşekkür ederim salı vermeyi düşünüyorum 🥰 cumaya da randevu alırım 1000 i geçkin çıkarsa 🙏🏻
Kubradvc Omay0707 pco ne oluyor onu bilmiyorum açıkçası bana tarlusal diye bir ilaç verdi adet söktürücü sanırım ama bir tarafım ic diyor bir tarafım içme diyor bir Ümit belki yukselir belki olur diye
Kbraberk Omay0707 yaaa senınle bı ara konusmustuk diğer hesabımdan ben guzel haberı bu sy aldım canım inşallah sende en kısa zamanda alırsın 😇😘🤲
Omay0707 Kubradvc polikistik over düzensiz adet görme yumurta fazlalıgı gibi İçme bence canım bi kaç gün daha bekle geçikmenin 15günü negatif görürsen iç
sacmalamakizim Kubradvc Peki doktor ultrasondan yumurtalıklarda baktiginda ne söyledi çatlayacak gibi dedi mi?
Mom545441 Butterfly_13 Estağfirullah kuzum 2 günde 1 2 katı artmış 🥰 inşallah böyle devam eder inşallah 🙏🏻