Ccaannsseell Brc07brc evet canım belli. Sezeryan olacak. Benim çatı kemiğim normal doğum için müsait değilmiş mecbur sezeryan olacağım. 22 nisana tarihimizi aldık 😍
Brc07brc Ccaannsseell hadi hayırlı olsun canim inşallah hemen toparlarsın bakalim bize ne dicek doktorunumuz
Dilhunizade Esranr95 son 20 ama daha erken gelecek gibi hissediyorum 2.kez anne okacam oglum 2 yasinda ve bir de kizim olacak beni neler bekliyoruz bilmiyorum endiselerim var 😬😊♥️
Ince_imral Dilhunizade benimde son 18 bir oğlum var 3 yaşında ve bir paşa daha geliyor tedirginim 2 çocuklu hayat bana zor gelecek mi diye birde normal doğum benimki o hissi tekrar yaşayacak olmanın korkusu ve heyecanı var🤭🥰
Sinoooom Rabiaaa46 yukarıda yazdım ama 😯 33+2 normalde 38+5 alacaktı 3 mayısa demişti eşim askeri personel olduğu İçin ben günümü tam 38’e istedim 🙏🏻🙏🏻 Özelde ne zaman istersen o zamana aldırıyorsun haftayla pekte önemi olmıyor
Gamze01- Rabiaaa46 ay benimde 22 Temmuz. Yarın kontrolüm var acaba ne diyecek doktorum. Devletteki doktorum normal için şuanlık bir sıkıntı gözükmüyor dedi. Ama ben doğumdan korkuyorum 🫣
Rabiaaa46 Gamze01- korkmayalım kötü düşünmeyelim inşallah herşey güzel olacak dokuz aydır kokularına hasretiz öyle düşün 🥰 babada vermedi henüz haftaya tekrar çağırdı haber ver sana gün verirse canm
Sakyol12 Sinoooom aynıyız sizinle ne zamana gün verildi benim erken doğum riskim var 2 cm açılmyla bekliyoruz
Aselinkooo Esranr95 Son 35 ama erken doğum riski var yani heran herşey olabilir umarım vaktinde gelir 😥🙏🏻😍😍😍
Elifikiz Esranr95 son 13 ama dünden beri kasılmalarım var bugunde nişanım geldi bakalım ne kadar daha dayanıcaz bu gece uyku yok bana heycandan 🥲😻