Esranr95 36+4 bende doktorum 38de alır diye umutlanıyordum ama 39.haftada doğumum olacak inş 11-15 nisan arası 🙈
Sinoooom 0610835 Emimat benim doktorum ilk başta sezaryan istiyorum dediğim günümü vermişti zaten şuan 33+2 bebeğimi tam 38 haftada istediğimi söyledim eşim askeri personel ve maleswf kafasına göre izin kullanamıyor yada gelemiyor tam eşim geliyor 1 hafta sonra da bebeğim 🙏🏻 Bilenler bilir ki askere izni zor veriyorlar ve uzatma gibi şansları olmıyor doktoruma da bunu söyledim günümüzü verdi 🙏🏻
Sakyol12 Sinoooom aynıyız sizinle ne zamana gün verildi benim erken doğum riskim var 2 cm açılmyla bekliyoruz
2cocukbianne 18 nisanda kendi isteğimle sezeryan olacak 38. Haftaya gün verdi drum bir an önce doğurmak istiyorum sığamıyorum hiç bir yere 😊
Bebekisi mucizegebelik6 aynı şekilde son 24 gün ama bugün o kadar sert ki yürümeye mecalim kalmıyor başka ne etkileri var sende ?
mucizegebelik6 Bebekisi fena şekilde mide yanması arada kasik agrisi sanırım yalanci sancı oluyo ha bide bebek hareket azlığı
Brc07brc Bizimde son 27 kızımla💕 korku heycan hepsi birbirine karıştı haftaya çarşamba yine kontrolümüz var doğum şeklimiz belli olucak rabbim hepimizin doğumunu kolaylikla nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
Ccaannsseell Brc07brc evet canım belli. Sezeryan olacak. Benim çatı kemiğim normal doğum için müsait değilmiş mecbur sezeryan olacağım. 22 nisana tarihimizi aldık 😍
Babytwopro ElifT816 22 Temmuz fakat bizim ilki sezaryen olduğu için ikincisi de sezaryen olacak tarihi de uzun zaman oldu vereli 22 nisan inşallah 🙏🏻