Elmas94 Huri-li planlı sezaryen mi yoksa zorunlu mu? Benim de sat 20 temmuz ve şuan hiçbir şey belli değil o yüzden soruyorum :)
Ince_imral Dilhunizade benimde son 18 bir oğlum var 3 yaşında ve bir paşa daha geliyor tedirginim 2 çocuklu hayat bana zor gelecek mi diye birde normal doğum benimki o hissi tekrar yaşayacak olmanın korkusu ve heyecanı var🤭🥰
Dilhunizade Ince_imral bende normal dogurdum ve insAllah ilki gibi geçer diyorum Rabbim yardimcimiz olsn
Huri-li Elmas94 benim 3. Gebeliğim diğer ikisinde de sezaryen oldum Buda onun için zorunlu ☺️Hayırlısı olsun sizin içinde
AhDuyZey Esranr95 ayy eveeet son 9 gün 💃💃 hızlandırılmış haliyle atlatsak şu günleri de sağ salim kavuşsak bebişlerimize Allah’ın izniyle 😌😌😇😇
Papatyaytt Ozlm007 aynen canm benmde 22. Ve banada okadar sürmez daha erken gelir diye düşünüyor um🥰😘
Ozlm007 Papatyaytt normali bekliyor olmasak şimdiye doktor gününü verirdi böyle de acayip heyecanlıymış 🥰💜🤭
Tgbergll Sinoooom Benim doğum günüm 🥰 çocukum da denk gelsin istedim ama ilk haftası doğacak denkleşemedik 😅
Elifkc Sinoooom kaçıncı haftadasiniz? Ne zaman verdiler günuuu. Çok heyecanlıyım ben tarih konusunda bişey demedi henüz doktorum 35.haftadayim
Sinoooom Elifkc 33+3 olduk doktoruma ilk gittiğim de ben sezaryan istiyorum dediğim de zaten 3 Mayıs demişti 38+5 ama velakin eşim askeri personel olduğu İçin iznine denk getirmek istediğimi söyleyip 38’e tam istiyorum dedim verdi günümüzü 🤩
Gamze1351 Esranr95 son 32 gün az kaldı heycan dorukta rabbim saglikli şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ins 🤲