Kubranur95 12mart_mucizem ayy bende aynı şekildeyim canım pko bende de var yediğim anda kilo alıyorum
Esenasel Kubranur95 Yiyip yiyip kilo alamayan ikiz hamile olarak tarihe geçeyim yedigim bebeklere gidiyor galiba sadece
Melikeex Kubranur95 88 le hamile kaldım suan 92 doktor dikkat et dedi iste makarna pilav beyaz ekmek abur cubur tatlı vs yeme dedi bıde troıd cıktı tuzda tuketemıyorum beyaz ekmek yerine tam bugday tuketıyorum ama dikkat etsekde alıyoruz kuzum bu konuda hıc yıpratma kendini
Kubranur95 Melikeex doğru söylüyorsun canısı strese giriyorum doktora gitmeden önce peki dayanabiliyor musun onları yemeden benim canım özellikle karbonhidratlı şeyler çekiyor ya
Kartaaneesiii ebru_mert canım aynıyız seninle nerdeyse bende dikkat etmeye çalışıyorum ama alıyorum 69 ile hamile kaldım 22 haftalık 77 oldum
ebru_mert Kartaaneesiii bende dikkat etmeye çalışıyorum şekerim var birde öyle her isteidğimi yiyemiyorum zaten ama havalrın soğuk olması felan çok hareketsiz kaldık evde ondan olabilir
Melikeex Kubranur95 arada ufak da olsa kacamak yapıyorum azar azar benım yengem 120 kiloyla dogum yaptı normal dogum suan oglu 5 yasında tosun gıbı masallah kendısıde verdı kiloyu oda kilolu hamile kalmıstı eskisinden zayıf suan o yuzden fazla takmamaya calısıyorum az bucuk dikkat ediyorum o kadar
Kubranur95 Melikeex beni de rahatlattın teşekkür ederim çünkü benim de kilom fazla sağlıklı bi şekilde atlatırız inşallah
Gastronomanne Kubranur95 ben 86 kiloyla hamile kaldım. Şuan 93 oldum 23.haftadayım 😁 çokta dikkat etmiyorum açıkçası ama havalar düzelmeye başlıyor yürüyüşlere başlayacağım inşallah 🤰🎈yürüyünce kilomu kontrol altında tutabileceğimi düşünüyorum bakalımm😁
babygeldi Ben de kilolu hamile kaldım üstüne bide baya kilo aldım ne yediysem yaradı cidden maşallah nasıl bi bünyeyse😂 şimdi havalar düzeldi yürüyüş kadar kiloyu dengede tutan ve koruyan bişey yok valla yürüyüş yaptığımda ne kadar yersem almıyorum resmen