Tarcininannesi DidemDzltaDinel okuduğunuzu anlamadan yazmayın o zaman rica ediyorum madem okuduğunu anlayacak kadar eğitimlisiniz,,mecburen sezeryan olan biri olarak üzerinize alınmanız gereken bi durum yoktu...hayırlı günler diliyorum ben de...
Esesli BaharIlaslan benim kızım çöl minnak o zaman ya 🙈 35 haftada 2450di. Burda okuyorum maşllah herkes 3 kilo ve üstü
Mervecan BaharIlaslan benimkide aynı. Geçen hafta 34+5 te gitmiştim Dr a 2 hafta öndeydi Bebek 3 kilo olmuştu. Dr umda ayni şeyi söyledi. Böyle giderse haftasını beklersek 4 ü geçecek yemene içmene dikkat et dedi. Bugün kontrolümüz var. Bakalım kilosu nasıl 35+5 günlüğüz ona göre bir yol izleyecez hayırlısıyla ☺️
BaharIlaslan Mervecan eylül bebekleri boğazına düşkün olucak sanırım :) Allahım saglıkla kucagımıza aldıran inş 😊
Rosemam Minnoss bende sizinle aynıyım doğuma kadar 4 kilo olucak endişesi var eğer artarsa risk alamicam galiba şuan normal doğum görünuyo demişti Dr 3.400 bnmde
Minnoss Rosemam aynen canim bakalim cok riskli olursa bn riske atamam zaten ilk dogumum doğum aklimda kotu anı olarak kalsin istemiyorum
Rosemam Minnoss benimde ilk korkum bu yüzden zaten doktor da bana bırakıyo şuan herşey normal görünüyo ama ben çok korkuyorm yapamicm diye sezeryan kolay geliyor gözüme bakalım nolcak canm
Kbrars10 BaharIlaslan aynen canım şuan 2 aylık olduk cok şükür herşey yolunda sizide hayırlı doğumlar 😍
Gencanne01 BaharIlaslan bazen yanılma olabılıyor asagı yada yukarı cıkıyor mesela bızım 36 da 3004 gramdı 38+6 da Doğum yaptım doğuma gırerken ultrasonda 3200 çıkmıştı yarım saat sonra dogdu 4100 gr
BaharIlaslan Gencanne01 bizim 15.haftadan br böyle cnm 2hafta öndeyiz doktorumuz 3 kere kontrol etti baska usgylede baktı durum bu :) doktorumuzda söyledi bazen yanılma payıda olabiliyo die. Bakalm haftaya pazRtesi bakıcaz yine :)
Mervecan BaharIlaslan galiba öyle oluyor bugün kontrolümüze gittik bebiş 3350 olmuş 🤭🤭 sanırım normal Doğum zor görünüyor 😂 sağlıklı olsunda ne diyelim
Esesli BaharIlaslan benim karın çevresi 10 gün geride çıktı yine 😞 kaşar muz artık Allah ne verdiyse doğana kadar yiyeceğim
BaharIlaslan Esesli bnm doktorum 2hafta önde yada 2hafta geride olabilir bebekler demişti doktorunuzla bi görüşün isterseniz :)
BaharIlaslan Elfayldzl2016 kaçıncı haftada başlar her hamilelikte bilmiyorum ama bnm 29.haftamda başlamıştı .