Melek1111 Kayasabiha Yok balık yağı neden zararlı olsun herkes kullanıyor .Vitmamin sonuçta .Doktorlar kullanabilirsin diyor
Oznursahgul Annekuzusu_Ayaz çok güzel sıkıntı etme bebek yeterli kiloyu alır sadece biraz dikkat etmek önemli. Genelde bebekler 26 haftadan itibaren hızlı ve çok kilo almaya başlıyor son aylarda yani
Hicran-01 Annekuzusu_Ayaz ne zaman kullanmaya başladınız.?? Dr. 1 hafta geriden geliyor dedı kusmaktan hiçbirşey yiyemez oldum, herşeyden tıksınıyorum.takvıye alsam en azından faydası olur mu
Annekuzusu_Ayaz Hicran-01 benimde 1 hafta geride ve zayıf dedi bebeğime ben 24.üncü haftadan beri kullanıyorum şu an 33 hala kullanıyorum
Annekuzusu_Ayaz Hicran-01 ya sanmıyorum ki ben 10 gündür dikkat ediyorum gene fazla almıyo benim bebiş 😅🤷
Hicran-01 Annekuzusu_Ayaz şırnaktayız, dogru duzgun ne hastane ne dr var, neyden kaynaklı olabilir onu da bilmiyorum..kusmaktan zaten bir hal oldum. Üstüne bir de duyunca iyice moralim bozuldu. Kendimi nasıl toparlayacağım bilmiyorum.
Annekuzusu_Ayaz Hicran-01 benim 31de geride dedi cuma günü yeniden gidecem allah izin verirse bakalım düzelmişmi
Elisa_Esra04 Annekuzusu_Ayaz canm günde 2 bardak süt iç badem ceviz yumurta kaba çekirdeği ıspanak yoğurt tahin-pekmez bunları bol bol tüket bebeğin haftalık 200 grm alır özelikle yumurta bebeğe hızlı bir kilo aldırıp günde 3 4 tane yumurta ye ve bol su içmeyide unutma bebeğin hem sağlıklı olur hem kilo alır
Elisa_Esra04 Annekuzusu_Ayaz hayır sakın suyu azaltma çünki bebek suyla yaşıyor biliyosun ve son Haftalarda daha çok ihtiyaç duyuyor Allah korusun suyu azalsa bebeği alırlar hemen yemeğini de ye suyunda iç yerken Bi yandan da su tüket
Annekuzusu_Ayaz Elisa_Esra04 evet ama bulantıdan içemiyorumda artık başlayayım bari kilosunu takıldım ya
Elisa_Esra04 Annekuzusu_Ayaz ya bulantı zor ama biliyosun Allah korusun bebek suzuz kalsa nolucak kilonun ona bir faydası olmazki birde okadar takma kafana kilo dışardada alınır bne 29 haftalık hamileyim benimki 1 kg 100 gram sağlıkları olsun kiloyu boşver