Oznursahgul Annekuzusu_Ayaz elbette olur oda protein içeriyor ama diğerlerinde tavsiyem Yemen inanılmaz etkisi var
Annekuzusu_Ayaz Oznursahgul balık yiyemiyorum kusuyorum tavuk yiyorum etide çok yiyemiyom tiskinti geliyo çünkü köfte yiyorum tavuk yiyorum
Oznursahgul Annekuzusu_Ayaz köftede olur kırmızı et olduğu için tavukta olur ikisinden protein var balık giyemiyorsan omega 3 iç vitamini alsın bebek
Suna1 Annekuzusu_Ayaz Benim kızım zayıf doğmuştu bunda kilo alsın diye doktoruma danışmıştım süt ve süt ürünleri yoğurt peynir yumurta badem ceviz akşam muz ye demişti
sdadcr Annekuzusu_Ayaz Brokoli haftada 2-3 defa Ceviz, Somon, Avokado, Yeşil biber diyetisyen özellikle bunları söylemişti. Salı günü doğumum var bebek 4 kg
Eda_Esen Annekuzusu_Ayaz kabak çekirdeği çeviz çiğ fındık badem… tahin pekmez, pekmezli yoğurt, süt, peynir, muz,portakal,et,tavuk, yumurta..
mry_mst Annekuzusu_Ayaz benim ilk bebeğim de 30. Haftadan sonra karın ve baş çevresi hep 2 hafta geriden geliyo demişti doktorum bende sizin gibi çok araştırıp herşeyi yemiştim ama haftasını bi türlü yakalayamamıştı 38.haftada suyum da azalma olduğu için suni sancıyla doğum oldu 2250 gr doğdu şükür gayet sağlıklı ve iyidi sizde çok stres yapıp kendinizi üzmeyin kilo alması genetiklede ilgili normal beslenmenize devam edin şunu şunu yemem gerekiyo yemezsem kilo almaz gibi sıkıntılar yapmayın kendinize hem küçük doğunca daha çabuk büyüyolar ☺️ Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🌸
Hicran-01 mry_mst mry_mst 8.inci haftamda doktor 1 hafta geriden geldiğini söyledi. Bulantılarım kusmalarım aşırı oluyordu halada devam ediyor. Hiçbirşey yiyemıyorum .aç aç gez geziyorum. Zorluyorum az yiyorum oda 1 dakıka sonra geri çıkıyor.herseyden tiksindim şu bile içemiyorum. Uçtun sonra tekrar doktora gideceğim.cok korkuyorum
dml33 Annekuzusu_Ayaz ceviz süt protein ağırlıklı beslenme avakado bn avakado ve protein ağırlıklı beslenme mesela son 1 ay toparlams az gerilik vardı öne bile geçmiş sanirim birazcık ev yogurduda ıyi diyolar
Oznursahgul Annekuzusu_Ayaz çok güzel sıkıntı etme bebek yeterli kiloyu alır sadece biraz dikkat etmek önemli. Genelde bebekler 26 haftadan itibaren hızlı ve çok kilo almaya başlıyor son aylarda yani
Annekuzusu_Ayaz Suna1 ben hergün incir yiyorum kuruyemiş armut portakal muz yoğurt süt onları yiyorum yumurta arada bi kaşar yiyorum
csmaknc Annekuzusu_Ayaz her gün 2 haşlanmış yumurta süt ürünleri yeşil mercimek kabak çekirdeği kaşar peyniri muz avokado tabiki abartmamak şartıyla bunlar kilo aldırıyormuş
Kayasabiha Melek1111 balık yağı bu eczanelerde satılan mi eğer uysa zararlı degilmi bende balık yemiyorum hic