Ceycey22 Mucizem0825 aynen öyle ben ilk öğrendiğimde özele gittim (devlette daha önce kontrol için vs gidip çok memnun kaldığım bi doktor olmasına rağmen) ama özelde gördüğüm muamele bana söylenenler vs gerçekten 5 para etmez dedim yani. Ama tabi işini çok iyi yapan doktorlarımız da var özel devlet fark etmeden. Anlaşabileceğin bir doktor bulmak hamilelikte çok önemli
Mucizem0825 Ceycey22 aynen canimm kesinlikle oyle bu saatten sonrada doktor degistirsem olmaz galiba 😒
Mucizem0825 BusraAltin yok canim sormadim haftaya kontrolum var ozmn sorucam email attim ona da bakmadim belkide unuttu bilmiyorum gunahini da almak istemiyorum ama zoruma gitti 😌😒
gorky Özele gidiyorum ve kartını vermişti orda özel numarası bulunuyor . Saat kaç olursa olsun yazabilirsin demişti , bende yazıyorum ☺️
Jan91 Mucizem0825 Bende gicik oluyorum, hep ödeme yapiyoruz, ama doktorlar iletisimi bile dogru duzgun kurmak istemiyolar, en azindan asistani iletisim kursa belki yaridmci olur, telefon numarasini isteyin ordan arayin, onun hastasiysaniz mecbur bakmaya
Mucizem0825 Jan91 oyle de kendime de zorla baktiriyormusum gibide olmak istemiyorum sonucta hasta da olsak bi gururumuz var 😌😄 emailime bakmadi baktida unuttu mu bilmiyorum ama zoruma gitti gidince soyliyicem tatli dille 😒
Mucizem0825 Ozlm0916 aslinda tatli bi bayan ama istedigim perfomansi mi desem yani ne denir bilmiyorum ama bulamadim ben sonucta hastasiyim kavid olmustum hocam ne kullaniyim ne yapim dedim bebek hareket ediyor ama iyiyi degilmi bilmiyorum vs email atmistim agriniz varsa hastaneye gecin nobetci doktor ilgilenir ben nobetci degilim filan dedi 😒 simdide bu yani zoruma gidiyo
3oglanannesi Mucizem0825 WhatsApp tan istediğim Heran ulaşıyorum çok önemli bence önceki dr umda bu rahatlık yoktu ani bişey olsa ulaşamıyordum
BusraAltin Mucizem0825 inanirim , insan iletisimde olmak ister. Siz gorusun bakalim normalinde veriyorlar numaralarini :)
Jan91 Mucizem0825 bunlari soylediyse iyi deil, Benimki en azindan ilaclari soyledi bana, doktoru degistirin bence imkaniniz varsa
Ozlm0916 Mucizem0825 bence bu şekilde konusması yanlış sonucta sizinde endiseleriniz korkulariniz var sizi rahatlatmak mecburiyetinde. Bende doktor seciminizi cok iyi yapın
EsengulC Mucizem0825 ama şimdi doktorunuz da haklı b mesai saati var sürekli her hasta hastameye çağırsa ne zaman dnlencek
3oglanannesi Mucizem0825 ilk doğumda ki dr ta benimde öyleydi bu dr doçent ve gerçekten çok ilgili gece gündüz hafta sonu tatil istediğim Heran ulaşabiliyorum bu bile çok iyi benim için riskli gebelik çünkü benimki
Peperonni Mucizem0825 AA ne kadar saçma maille ulaşmak. Keşke telefonunu isteseydiniz. Ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde bana bir dosya verdi doktorum içinde kartviziti vardı ve gebelikle alakalı bir kitap bebek takip çizelgesi diye
Mucizem0825 Peperonni ne guzell 😌☺ bizimkide emaile bakma zahmetine bile bulunmasin 😄 5 bilemedim 4 haftam kaldi ondan sonra daha ne giderim ne ederim buyukte konusmiyim de
Mucizem0825 Ozlm0916 aynen oyle 😒 5 haftam kaldi normal doguma gore bebek donmezse 4 haftam kalmis oluyor
Ozlm0916 Bende gebeligimi ilk ogrendigimde ozelde bi doktora gitmistim surati asik ilgisiz alakasiz hic memnun kalmadm esime ben bununla 9 ay devam edemem dedim baya bi oneri uzerine ozelde baska doktora gittik baya memnun kaldik
Mucizem0825 Ozlm0916 5 haftam kaldi degistirsem ayni hastaneye gidicem sonucta cekinirim onu birakip baska doktora gidemem
EsengulC Mucizem0825 benm doktorum özelde ama numara vermedi bişey olursa gündüz hastaneyi arıyorum son iki haftam şuan eğer suyun nişanın gelir ağrın olursa hemen acle gel seni ebe karşılayacak muayene edevek gerek görürse beni arayacak ben gelcem dedi gece için gündüzleri zaten hastanede
Mucizem0825 EsengulC benjmde 5 haftam kaldi kendi kendimizi idare ediyoruz ama son zamanlar nasil olur bilmiyorum gece gelmesi icin ekstra ucret vermem gerekiyor
Mucizem0825 EsengulC hastaneye gelmesini istemedim sadece bana yardimci olmasini istedim bilgi vermesini istedim ilac veya vitanim tavsiyesi istedim ama hic bisey soylemedi sadece hastaneye gecmemi soyledi