Mucizem0825 EsengulC hastaneye gelmesini istemedim sadece bana yardimci olmasini istedim bilgi vermesini istedim ilac veya vitanim tavsiyesi istedim ama hic bisey soylemedi sadece hastaneye gecmemi soyledi
EsengulC Mucizem0825 e o zaman ayrı ben hastameye gelmesini.istediğinizi düşündüm tabi ki tavsiye vermeliydi
Mucizem0825 EsengulC benjmde 5 haftam kaldi kendi kendimizi idare ediyoruz ama son zamanlar nasil olur bilmiyorum gece gelmesi icin ekstra ucret vermem gerekiyor
EsengulC Mucizem0825 bizim de gece doğum olursa ekstra 200 lira demişlerdi o da artmıştır kesin artık herşey para valla paran yoksa sürün diyolar resmen
Mucizem0825 Ozlm0916 5 haftam kaldi degistirsem ayni hastaneye gidicem sonucta cekinirim onu birakip baska doktora gidemem
Mucizem0825 Ozlm0916 aynen oyle 😒 5 haftam kaldi normal doguma gore bebek donmezse 4 haftam kalmis oluyor
Mucizem0825 Peperonni ne guzell 😌☺ bizimkide emaile bakma zahmetine bile bulunmasin 😄 5 bilemedim 4 haftam kaldi ondan sonra daha ne giderim ne ederim buyukte konusmiyim de
Peperonni Mucizem0825 Ya benimki de direk açmıyor telefonları ama dönüyor mesajlara 😂 mail işi cidden saçma çünkü belki Allah korusun acil bir şey oldu ne yapacaksın. Benim doktor da yoğun baya kontroller bile kısa sürüyor her doktor değişik 😂😂😂
Peperonni Mucizem0825 Ahaha evet hadi sizin az kalmış sağ Salim inşallah alırsınız kucağınıza su gibi geçsin doğumunuz. Bazı doktorlar saatlerce anlatıyormuş ya ben de o doktorlara özeniyorum 😂😂😂😂
3oglanannesi Mucizem0825 ilk doğumda ki dr ta benimde öyleydi bu dr doçent ve gerçekten çok ilgili gece gündüz hafta sonu tatil istediğim Heran ulaşabiliyorum bu bile çok iyi benim için riskli gebelik çünkü benimki
BeyzaF Mucizem0825 numarası var bende kendi vermemişti ben bulmuştum ama ilk aradığımda da terslemedi aksine acil bişey olduğunda bişey sormak istediğin de mutlaka ara ya da mesaj at demişti
Mucizem0825 EsengulC aynen oyle 200 yine iyiyi benim gittigin hqstanede 1.500tl yada 2.000 tl arasi biseydi
Gamzelikivanc Mucizem0825 cep numarasını verdiği için, aklıma takılan şeyleri hemen sorabiliyorum whatsappdan, ilk fırsatta cevaplıyor 🙏🏻