Gul33 Mucizem0825 telefonla ulaşabiliyoruz. Arayabilirsiniz demişti ama ben whatsapptan mesaj atıyorum arayıp rahatsız etmemek için. O görünce dönüş yapıyor. Bende kızımda takip olduğum doktorun numarası da duruyor. O da ne zaman bir sorunum olsa yardımcı olur. Farklı şehirde olduğumu bildiği halde
guzel_anne1 Mucizem0825 bende telefon numarası var direk arıyorum istediğim saatte ya da whatsapdan yazıyorum anın da dönüş sağlıyor hastalarıyla çok ilgili bir doktorum bar sağolsun
Sumiire Mucizem0825 hocam bazen size sorum oluyo mailden yazıyorum ama acil bişey olursa nerden ulasıcam diye sorun o size ya numara verir yada burayı ara der
EmosssNur Mucizem0825 Ay bende senin gibiyim her gittiğim de isticem diyorum YK ama kendisi vermesi lazım işte bizim şansımız yok bir ara istemiştim konuşa konuşa vermemişti unuttu herhalde bende istemedim birdaha
Ozlm0916 Mucizem0825 bende özele gidiyorum kntorllerim ayda bir ama aklıma kafama takılan bişeyde whatsaptan msj atıyorum doktoruma numarası var sonuçlarimi felanda sormak istedigimde arayıp konusuyoruz cok sukur doktordan yöne rahatım çok ilgili alakalı 😇😊
EmosssNur Ben pişmanım o doktora gittiğime vlla bir hiç düzgün bir ultrason fotoğraf ini vermedi birde Özel yani hep dedim birkere buna gidiyorum değistirmiyim ama günüm kalmadı artık 39 haftaligim artık ne zaman olursa bir şey olursa gel dedi
Mucizem0825 EmosssNur gel demese sanki gitmiyicez mi gidicez ama ondan once iletisimde olsak daha olmaz miydi sorsak etsek eger acilse gitsek idaha iyi olmazmiydi 😒
Nzli-brfn00 Mucizem0825 direk numarasından ulaşıyorum. Sağolsun gece gündüz demeden ne zaman ararsam arayım cevap veriyor.
fosforlukalem Mucizem0825 telefon numarasını vermişti. Oradan iletişime geçiyordum hep. Pazar günü sabaha karşı saat 5’te doğum sancım başladı diye mesaj atmıştım. Hemen arayıp hastaneye geç, ben de geliyorum demişti 🥲
Ceycey22 Mucizem0825 ben devlete gidiyorum oradaki doktorumla bile iletişim kurabiliyorum. Özelde numara verir istediğin zaman sabah akşam gece çekinden ara demesi gerekir. Bence isteyin numarasını
Mucizem0825 Ceycey22 su birici dogsun ikinciyi devlette yapicam zaten rasgele devlette en azindan para vermem ozelede gidiyorum demem kafamda rahat olur bisey olsa acile giderim gecerim ozelde oyle mi once muayne ucretini ode oyle cik doktorun yanina 😒😒😒 off offff
Ceycey22 Mucizem0825 aynen öyle ben ilk öğrendiğimde özele gittim (devlette daha önce kontrol için vs gidip çok memnun kaldığım bi doktor olmasına rağmen) ama özelde gördüğüm muamele bana söylenenler vs gerçekten 5 para etmez dedim yani. Ama tabi işini çok iyi yapan doktorlarımız da var özel devlet fark etmeden. Anlaşabileceğin bir doktor bulmak hamilelikte çok önemli