Gmzeucr Perilisa okuya okuya geliyodum hiç beklemiyodum böyle bi msj inşallah doğuruyosundur canım ya Rabbim bi avazda kurtarsın
uzumcekirdegi Perilisa uyku tutmadı okuyarak aşağı indim birden bu mesajı görünce nasıl mutlu oldum 😂 Sanki benim suyum gelmiş kadar sevindim😂
Perilisa Bebiscann @defneveannesiii @Gmzeucr @Greyandpink kızlar hastaneye gittim geldim şimdi ay beni bir panik sardı az evvel 😬😬 nst ye bağladılar 15 dk arayla 2 sancı geldi ama hafif düzeyde yani ben kasılma hissediyorum ama ağrılı değil , ebe alttan muayene etti 1 cm de açılmam varmış ama bugün kendimi yorduğum için kasılmalarım artmış olabilirmiş. Yarın doktor muayene için çağırdı o gelende suyum değilmiş bebek aşağıda olduğundan idrarla karıştırmışsındır dedi😳 sancılarım 5 dkda bir olduğunda gel dedi 🤲🏻😳
Perilisa Bebiscann ay gerçekten mi inşallah ya 😊😊😍🤲🏻 Ebe dedi ki ilk doğumsa epidural taktır ağrı eşiğin yüksek olsa bile hastaneyi inletirsin dedi 😬 ağrı eşigim yüksek ama bilemedim 🥲
uzumcekirdegi Perilisa ben baya araştırmıştım epidurali ve kısmet olursa normal yaparsam epidural yaptırıcam. Baş ağrısı ya da bel ağrısı bunlar kişiden kişiye değişiyor sanırım.
Ozlemu Perilisa uyuyamıyorum. Bu gece çok hareketli bebeğim nedense . İçimde sabaha karşı doğuma gitcem diye bı his var dua edin 🙏
defneveannesiii Güzel haberlerini bekliyoruz Benimde ilk doğumum olacak bende mi epidural taktırsam acaba. Zaten bu hafta doğmazsa haftaya suni verilecek