Aynur47 Bahar1508 valla asya çok güzel aygun mamadzade benim doktorum benle çok güzel ilgilendi ama şuan azerbeycanda pazartesi gelicek bir haftalığına gitti banada zaten som randevuyu pazartesi verdi
Bahar1508 Aynur47 valla bakayım yani başka doktor ne diyor korkudan merak ediyorum yazdım senin doktorunu internete cok güzel
Perilisa Bebiscann hahahah🤣🤣 çok güzelim dimi 😁😁 zaten bu gidişle totem postlarının hepsini ben açıcam 🤣
Bebiscann Perilisa sana karı buldum profil resimlerinizin düğününü yapak şöyle davullu zurnalı @Yigit_Aras9 🤣🤣🤣 ahey aheyy 👏👏💃💃
Perilisa Aynur47 kız öylede doktor bana bebek çok kilo almasın ilk doğumun dedi o yüzden artık doğurmak istiyorum bir de mide yanmaları beni mahvetti
defneveannesiii Perilisa doğurmuşsundur diye düşünmüştüm postu görmeden önce 😂😂 bende bu gece 40 oluyorum. Açılma yok. Sancı yok nstde 14 16 falan gösteriyordu 😂😂 bir hafta daha beklicrz sonrası suni dediler
Perilisa defneveannesiii kız ben totem postunu açmadan yapamaz oldum🤣🤣🤣🤣 yok canım ne doğurması bugün çok hareket yaptım ama bu geceden umutluyum 🤣🤣
defneveannesiii Perilisa arkadaşlar bende umudun u su kalmadı 😂 gelmedikçe stres oluyorum sürekli nişan geldimi diye kontrol ediyorum kendimi. Birde sağ sol arayıp doğsun artık niye doğmadı diyorlar sanki ben doğan çocuğu içimde tutuyorum tövbe yarabbii 😂
Perilisa defneveannesiii hahahaah kız bende sürekli lavaboya gidip çamaşırıma bakıyorum nişanım geldi mi acaba diye 😂 geceleride suyum geldi mi diye yatağı kontrol ediyorum elimle 🤣
Happybsrn Perilisa Bebek hareketin nasıl benim ki bı tembel oldu sanki anca kendini topluyor kasıyor ☹️
Ozlemu Perilisa uyuyamıyorum. Bu gece çok hareketli bebeğim nedense . İçimde sabaha karşı doğuma gitcem diye bı his var dua edin 🙏