Bebiscann Perilisa ayy çok sevindim canım titemlerin ise yaradı, totem yapmasan doğuramazdın ha🤣🤣 hadi tek sancıda sağ Salim kucağına alırsın inşallah bebeğini canım 🙏🥰😘❤️😍
Perilisa Bebiscann Aynur47 defneveannesiii Happybsrn kızlar dün saat 15.00 da bebeğim doğdu ama çok zor bir doğumdu 😔 11 saat suni sancı çektim kendiliğinden açılmamı beklemediler 😔 gece 4 ten gündüz 15 e kadar suni sancı 😔😔 anlatıcam hikayemi
defneveannesiii @Perilisa aa gözün aydın. Doğurdun mu 😂 inşallah güzel geçmiştir doğumun. Dünden beri 2 kişi doğurdu. Allahım bana da nasip et 🥺🤲🏻
Aynur47 Perilisa Kıyamam bekliyoruz ama çok şükür sağsalim.doğurdun ya olsun herseye değer darisi basimiza :))
Bebiscann Perilisa çok geçmiş olsun canım benim askı aldım yeni bitti askım yeni yazabildim, inşallah iyisinizdir 🙏😍
Perilisa Bebiscann teşekkür ederim kuşum totem yaptım doğurdum 🤣 ama çok zordu ya 😩😩😩😩 bebiş iyi ama anne baba beyaz tenliyiz bebiş bembeyaz doğdu eve geldikten sonra ten rengi koyulaştı 😳 değişir mi acaba
Bebiscann Perilisa kız zar zor doğurdun şimdi bebeğin ten rengine mi taktın kız sağlıklı olsun düzelir tabi ten rengi, dikkat et sarılık olmasın, benim oğlum sarılık olduğunda rengi değişmişti 😍🥰😘😘
uzumcekirdegi Perilisa totem yaptın yaptın doğurdun biz hala doğurmadık 😂 Ten rengini boşver sağlıkla büyüsün 😍
Perilisa Bebiscann 🤣🤣🤣 kız çirkin bişe doğurdum 😍😂 tipini bir görsen 😂😂😂😂😍😍😍 ama çok şükür doğurdumda kurtuldum ne zormuş bacısı valla ölüyorum sandım o anlarda😂
Perilisa uzumcekirdegi kız ben doğurmadan önce ki gün yürüyüş yaptım iş yaptım squat yaptım hurma yedim hepsini aynı gün yaptım 😂 dene bakayım tutacak mı sende de🤣
uzumcekirdegi Perilisa ben de doğurdum çok şükür suni sancıyla. Şu an yanımda uyuyor mışıl mışıl. Geçti gitti 😍