Aynur47 Perilisa doktor 28 martta gelecek şuan izinde bende 28 martta 39+5 olmuş olcam ozaman olsun hatta 40+0 fena olmaz tam zamani diolar ki bebek anne karninda nekadsr çok kalsa okadar iyi :))
Perilisa Bahar1508 ben her gün bu gece doğuracam diye evrene mesaj yolluyorum ama başka kapıya mı gidiyor mesajlar anlamadım🤣
Happybsrn Perilisa kız ben çok ameliyat oldum başka sağlık sebebinden fakat spinal olup herşeye tanık olmak beklemek stres yaratıyor bende artık ameliyat ortamından bıktım 🥺🥺🥺,,, anlamıyorum kimi 20 dakika kimi 40 dakikada diyo inşallah kısa sürer 🥲🙏
Perilisa Bebiscann hahahah🤣🤣 çok güzelim dimi 😁😁 zaten bu gidişle totem postlarının hepsini ben açıcam 🤣
Bebiscann Aynur47 28 yaşındayım büyük oğlum 11 yaşında, kızım 7.5 yaşında, minik oğlumda 6 aylık oluyor ablası 🥰
Aynur47 Bahar1508 benimde vajina bugün ağrı var ses geliyor sanki tövbe yarabbim diyorum.kendi kendime :))
Perilisa Aynur47 kız öylede doktor bana bebek çok kilo almasın ilk doğumun dedi o yüzden artık doğurmak istiyorum bir de mide yanmaları beni mahvetti
Aynur47 Bebiscann allah bağışlasın :)) valla 28 Yasinda üç çocuk Ben daha 26 yaşında bitanesine NASIL bakcam die korkudan varya :))
Aynur47 Bahar1508 bahar ayni saatte ayni dakikada doğum yapioz bakion kapidan geçerken benide alin :))))
Bahar1508 Aynur47 hahahhhahahhaha kız ben bu yarın gideyim doktora doktor yine sezeryan derse ben asyaya gitcem He yarın bir de orda bi doktora görüneyim
Aynur47 Bahar1508 valla asya çok güzel aygun mamadzade benim doktorum benle çok güzel ilgilendi ama şuan azerbeycanda pazartesi gelicek bir haftalığına gitti banada zaten som randevuyu pazartesi verdi