Kubra_elif_ahmet hafsam_omerim Kuru fasulye pilav turşu turp Kış bitmeden bi iki kere daha yapalım bakalım
Mine44 Anneoluyorummmm çok güldüm hakkınızı helal edin çok komiğime gitti😂😂 bu aralar herşeye gülüyorum Allah sonumu hayiretsin. 😂 Yanlış anlamayın lütfen sadece yorumunuz çok tatlı geldi bende öyleyim aslında en ufak bir işte yoruldum geberdim diyrm😂😂❤️
Aynur47 Anneoluyorummmm benim temizliğim.hep bu saate kaliyor 38+6 yim çok agirlastim yavas yavaş yapıyorum ;(
Aynur47 nankör pislik ev idi biter mi her sabah kalk ayni bulaşık çamaşır sil süpür ser katla tuvalet banyo yemek derken çocuğum yok zaman bole geçiyor bugün YARIN doğurmak üzereyim Allah bilir çocukla NASIL yetisecem :((
Pptya Dün biber kabak dolması yapmıştım bugünde yanına ezogelin çorbası yaptım yoğurt tamam. Perşembe doğumum var uykusuzluktan heyecanımı kaygettm🤦🏼♀️
Mine_arslan Pptya cok heycnliiiii😂😂😂😂saglikla al ins canim. Hepimiz saglikla alalim kucagimiza allah mutlulugumuzu daim edip sonuna cikmayi nasip etsin. Aminnn
fatma123445 hafsam_omerim karnıyarık ve cacık yapıcam. Yanına başka bir şey yapsam mı diye düşünüyorum.
ayse-huseyin16 fatma123445 aşırı severim karnıyarık 🤤 pilavla muhteşem oluyor haliniz varsa yapın derim ☺️
Deletedmom_110 hafsam_omerim ben misafirlikteyim akşama doğru eve geçerim🤣 Makarna yapmayı düşünüyorum uzun zamandır yapmadığımı fark ettim
ayse-huseyin16 Deletedmom_110 insan uzun süre makarna yapmadığını farkedince seviniyor ya 😂 kolay bi yemek insanın şak diye aklına geliyor ve çabucak oluyor 😂 keşke bende uzun süre yapmamış olsaydım 😁😁
ayse-huseyin16 hafsam_omerim Antep usulü ekşili köfte var menüde ama nasıl yapacağımı düşünüyorum kara kara 😂 canım çekmese hayatta kalkışmam 🥲
Kilaflarinmucizesi hafsam_omerim yayla çorbası kuru fasulye ve meyhane pilavı yanına turşu yoğurt yada ayran