suleesrky Domates çorbası, zeytinyağlı biber dolması, patatesli gözleme. Bugün hamarat günümdeyim, üşenmedim. 😂
Carriebradshow hafsam_omerim bugün kolaya kaçtım. Mercimek çorbası ve kremalı mantarlı makarna yaptım ☺️
Mine_arslan hafsam_omerim Patlican yemegi yaptim. Borek yaptim tavada cok sverim sahsen😂pilav salata köstebek pasta 😂bu kadar
Mine_arslan Pptya cok heycnliiiii😂😂😂😂saglikla al ins canim. Hepimiz saglikla alalim kucagimiza allah mutlulugumuzu daim edip sonuna cikmayi nasip etsin. Aminnn
ikizleribeklerken hafsam_omerim bugün çorba makarna yoğurt günü bir de komşumun tabağı vardı o mânâyla kek yaptım Allah bereket versin 😁
Melos12 hafsam_omerim hiç bişey yapamıycam dünden beri iç yanmam miğde bulantım var hastaneye gidicem büyük ihtimal ya dışarıda yada kayınvalidemde yeriz
Mine44 Anneoluyorummmm çok güldüm hakkınızı helal edin çok komiğime gitti😂😂 bu aralar herşeye gülüyorum Allah sonumu hayiretsin. 😂 Yanlış anlamayın lütfen sadece yorumunuz çok tatlı geldi bende öyleyim aslında en ufak bir işte yoruldum geberdim diyrm😂😂❤️