Aynur47 hafsam_omerim ben daha kalkip evi temizlicem sonra ciger sote yapcam dünden kalan bulgur var bide salata ayran tabi once evi temizlemek biterse :))
Anneoluyorummmm Aynur47 bu saatte ne temizliği bende kaşıklığımı temizledim kaşıkları partlatttım geberdim😂
hafsam_omerim Anneoluyorummmm aslında en güzeli tost ayran ama 2.5yaşında bebeme ne yedircem onu düşünüyorum
Aynur47 Anneoluyorummmm benim temizliğim.hep bu saate kaliyor 38+6 yim çok agirlastim yavas yavaş yapıyorum ;(
fztfatmazel hafsam_omerim közlenmiş patlıcan tabanda olacak şekild eüstüne sotelenmiş tavuk😌 tavuk dünyasında en bi sevdiğim menü, denemek istedim:)
hafsam_omerim fztfatmazel yaaa patlıcanı çok severim yarın marketten alim yapayım bu hafta senin menünü
Merveii hafsam_omerim buzluğa ıspanak atmıştım. Onu yapayim diyorum. Yanina da erişte yeter sabah erken kalkıp doktora gittim yoruldum baska bişey yapamam 😂
okuyor hafsam_omerim bugün yemekleri kayınvalidem gönderdi. Terbiyeli tavuk çorbası Mantar sote Bulgur pilavı Ispanak kavurması