Semaan Mocuzemiz 38den sonra cok beklemiyoruz dedi 39 yine alınır heralde cocugun kilosuna göre ben uzatırım olmadı yaa
busey_42 Mocuzemiz daha belli değil 20 haftalık. Kız dediler cumartesi günü erkek olduğunu öğrendim 😂💙
hukukcuanne_06 Yamur12345 uygulamadaki haftayla ultrason haftam da uyumlu aslında bi haftq ileri çıktı hatta uygulamada
Askiletotomsu Yamur12345 uygulama bunu nerden bilecek ki geç döllenme oldunuz siz sizinki eylüle anca doğar diye nasıl bilsin . Normal doğum süresini baz alır uygulama
hukukcuanne_06 Ultrasonda bir hafta ileri diyecektim yanlış olmuş, geç döllenme yok bende sat a göre haftamla doktordaki haftalar uyumlu en başından beri sadece son kontrolde ileri çıktı
Fatmapekesen Kbrkrt yanj ilkim çok wrken oldu 1 ay önce ikinci yarım saat 3 ncü 15 dakika sanciyla gittim hemen oldu 4 düncü nsl olur Allah bilir ama eğer bi sıkıntı yoksa normal doğum yapın korkmayın bi nefeste inşallah 😊🙏
Sevalgln21 Yamur12345 sizin sezeryan mı olacak benim de son adet tarihim 21 kasım doktor doğum tarihi olarak Ağustos sonunu söyledi
hukukcuanne_06 Askiletotomsu kuzum kız dedi 15 ve 16 da ama net de diyemiyorum ama pipi göremiyorum diyo😂 bakalım cuma yine gidicem. En olmadı Nisan sonu ayrıntılı var. Sen naptın? Cinsiyeti söylemiyordun öğrendiğin gün sanki kullanıcı adını karıştırmadıysam🤭🤭
Mrvdk1- Yamur12345 20sinden sonra bekleniyor Allah’ın izniyle. Zaman geçmiyor sanki. Çoook heyecanlıyız sağlıcakla doğsunlar inşallah🤲🏻❤️
Tubanurrr25 Yamur12345 benimde son adet tarihim 24 kasım 30 ağustos doğum doktorda öyle dedi uygulamada öyle gösteriyor 🤷🏻♀️
Askiletotomsu hukukcuanne_06 üçüncü kez belli olsun dedim 😂üçüncüye belli olunca cinsiyet partimizi yaptık ♥️ baby girllll Kasımda gebe kalanlar hep kız doğuracak heralde bu yıl, yüz kişiye denk geldiysem Kasım hamilelerinden … İkisi anca erkek demiştir .
Askiletotomsu hukukcuanne_06 ayrintiliya hangi bölüme gideceksin Benim kadın dogumcum kendi yapıyor 🤷 ama perinatoloji ya da radyolojinin alanı Bu yüzden kararsız kaldım kime gitsem nereye gitsem diye
Appayipyip Yamur12345 canım doktor mu söylüyor sana böyle yoksa uygulamada mı yazan bu? Benim sat 13 kasım ama doğum 20 ağustos gözüküyor uygulamada seninkinden önce gözükmesi gerekmiyor mu normalde
Askiletotomsu Appayipyip benimde her gittiğimde doğum tarihim değişiyor ultrason üzerinde 😂 Kâh 20 si oluyor Kâh 26 si Bı ara 28 Ağustos gosteriyordu