busey_42 Busra156 Amin inşallah canım Allah’ım sağlıkla kucağına almayi nasip etsin hepimizin bebişini☺️😍
Fatmapekesen Kbrkrt yanj ilkim çok wrken oldu 1 ay önce ikinci yarım saat 3 ncü 15 dakika sanciyla gittim hemen oldu 4 düncü nsl olur Allah bilir ama eğer bi sıkıntı yoksa normal doğum yapın korkmayın bi nefeste inşallah 😊🙏
hukukcuanne_06 Yamur12345 benim son adet 30 Kasım ama doğum Eylül 6 diyo uygulama niye aramızda bir ay var ki😮
_Arzu_ Benimde sat 24 kasım 31 ağustos gosteriyor amma gec dollenme var 8 aralikdan hesaplandi bakalim ne zaman olucak
Askiletotomsu _Arzu_ benimki de 14 Kasım ama 24 Kasım hesaplandı 😂ben ne zaman dogurcam acaba 40.haftayi beklemez inşallah Erken De doğmasın tabi de
Fatos91 Son ultrason fotoğrafına bakın üstünde yazıyor hangi tarihe denk geldiği benim 5 kasım son adet tarihi 12 Ağustos gibi yani Ağustos un 2. Haftası tabi kızçem 40 haftayı beklerse
Busra156 Yamur12345 amiinnn İnşallah saglıklı dünyaya gelsinlerde hiç önemi yok ama bizim çok riskli şimdiden nts ye girdik allah yardımcımız olsun