_Arzu_ Benimde sat 24 kasım 31 ağustos gosteriyor amma gec dollenme var 8 aralikdan hesaplandi bakalim ne zaman olucak
Askiletotomsu _Arzu_ benimki de 14 Kasım ama 24 Kasım hesaplandı 😂ben ne zaman dogurcam acaba 40.haftayi beklemez inşallah Erken De doğmasın tabi de
Fatos91 Son ultrason fotoğrafına bakın üstünde yazıyor hangi tarihe denk geldiği benim 5 kasım son adet tarihi 12 Ağustos gibi yani Ağustos un 2. Haftası tabi kızçem 40 haftayı beklerse
Busra156 Yamur12345 amiinnn İnşallah saglıklı dünyaya gelsinlerde hiç önemi yok ama bizim çok riskli şimdiden nts ye girdik allah yardımcımız olsun
Semaan Mocuzemiz 38den sonra cok beklemiyoruz dedi 39 yine alınır heralde cocugun kilosuna göre ben uzatırım olmadı yaa
busey_42 Mocuzemiz daha belli değil 20 haftalık. Kız dediler cumartesi günü erkek olduğunu öğrendim 😂💙
hukukcuanne_06 Yamur12345 uygulamadaki haftayla ultrason haftam da uyumlu aslında bi haftq ileri çıktı hatta uygulamada
Askiletotomsu Yamur12345 uygulama bunu nerden bilecek ki geç döllenme oldunuz siz sizinki eylüle anca doğar diye nasıl bilsin . Normal doğum süresini baz alır uygulama
hukukcuanne_06 Ultrasonda bir hafta ileri diyecektim yanlış olmuş, geç döllenme yok bende sat a göre haftamla doktordaki haftalar uyumlu en başından beri sadece son kontrolde ileri çıktı
Fatmapekesen Kbrkrt yanj ilkim çok wrken oldu 1 ay önce ikinci yarım saat 3 ncü 15 dakika sanciyla gittim hemen oldu 4 düncü nsl olur Allah bilir ama eğer bi sıkıntı yoksa normal doğum yapın korkmayın bi nefeste inşallah 😊🙏
Sevalgln21 Yamur12345 sizin sezeryan mı olacak benim de son adet tarihim 21 kasım doktor doğum tarihi olarak Ağustos sonunu söyledi
hukukcuanne_06 Askiletotomsu kuzum kız dedi 15 ve 16 da ama net de diyemiyorum ama pipi göremiyorum diyo😂 bakalım cuma yine gidicem. En olmadı Nisan sonu ayrıntılı var. Sen naptın? Cinsiyeti söylemiyordun öğrendiğin gün sanki kullanıcı adını karıştırmadıysam🤭🤭
Mrvdk1- Yamur12345 20sinden sonra bekleniyor Allah’ın izniyle. Zaman geçmiyor sanki. Çoook heyecanlıyız sağlıcakla doğsunlar inşallah🤲🏻❤️
Tubanurrr25 Yamur12345 benimde son adet tarihim 24 kasım 30 ağustos doğum doktorda öyle dedi uygulamada öyle gösteriyor 🤷🏻♀️