Hakyemez Aysetnj evet canım memnunum başka doktor tercihim vardı aslında ama yoğun olduğu için ilk Naile hanima verdiler randevuyu biz çok sevdik güler yüzlü soğuk kanli bı doktor ben guvendim kendisine degistirmeyi düşünmüyorum daha 3 defa gittim tabi 9 haftalığım😊
YeldaKarakolcuKk Gamzelimseyma 6 ay nigar hanıma gittim şimdi Nail’e gökçe ye geçtim bu cumartesi ikinciye gidicem canım
Gis Busra16 muayene ve dogum ucreti nedir acaba? Bir de dogum icin anlastiginiz hastane ucreti nedir acaba?
esmaozan Anne16 canm ben tofaş calışanı olarak sendika indrimle 1800 tl sezeryan normal fark etmiyor sanırım normal fiyatıda 2.200 olmasi lazm yalan olmasn ama hayat bursadaki en uygun hastane araştr yinede istersen ben tek tek arayip sordum hep hastaneleri
Aysetnj Hakyemez 34 haftaligim.. gayet memnunum naile hanimdan.. normal dogum yapan 2 kisi onerdi dogumu guzel yonetiyormus oyle dediler..
Gulhanborinli arkesophia 34. Haftadayız :) erkek olacak inşallah :) sizin ne? Bize bir Yağız geliyor :)
Neeeesssli Ben de bursadayım 🙋🏻♀️🙋🏻♀️ Doruk hastanesi sühendan hanıma gidiyorum 10+5 haftalığız 😇 inşallah kucağımıza aldığımızı da görürüz sağlıklı bir şekildeee🙏🏼🙏🏼
saadet1988 Aycan16 benimde 4.5 yillik.doktorum emel altundag :)suan da 21 haftalik gebesiyim cok.ilgili bir doktor