esmaozan Anne16 canm ben tofaş calışanı olarak sendika indrimle 1800 tl sezeryan normal fark etmiyor sanırım normal fiyatıda 2.200 olmasi lazm yalan olmasn ama hayat bursadaki en uygun hastane araştr yinede istersen ben tek tek arayip sordum hep hastaneleri
Gulhanborinli arkesophia 34. Haftadayız :) erkek olacak inşallah :) sizin ne? Bize bir Yağız geliyor :)
arkesophia Gulhanborinli 28haftalığız bizde bizimde kuzeyimiz geliyo inşallah🙏😍 ilk çocuk mu sizin de?
Htccprz Sevdetugce Ben de demirtaşta oturuyorum gerçi çoğu zamanım beşevlerde kahinvldm de geçio hamiş olduğum için malum demirtaş çok uzak heryere🙄 sizler kaç haftaliksimz hangi doktora gidiyorsunuz ☺
SevgiIbrahim Hulyaaaaa75 75 ardahanlıı baskaa nerde olabılırr haha inegöll 😍😍 babaannemler orda bende inegölluyum bursa cumalıkızıkta uzakta sayılmazz hemşom
Hulyaaaaa75 SevgiIbrahim 75 onunla alakalı degil canım 😂 cok saçma geleblir ama bi nedeni yok yıllar once gmail acarken abim ilkokl numarasınn sonunu yazmıs oyle kaldı bbde unutmamak iiçin herseyde kullanyorö🤣🙈
FatmaDeliceYldrm MelikeOkdem ben varım Bursa yıldırım ama hamiş deqilim şuan Babil’imi doqurdum çok şükür bütün hamişlere saqlıklı mutlu doqumlar olsun inşlh🤲🏻