Mestan357 hayırlı olsun canım. Allah kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi 🙏🏻 Allah vaktini saatini ayarlıyo da biz sabredemiyoz maalesef ben tam 2 sene bekledim bi sürü doktor gezdim yok onu denedm yok baska ne dedilerse yaptım yok icmedigimz ot kalmadı eşimle.artık pes ddm ya olursa olur olmazsa napayım ddm Allah bilir ddm o ay tuttu🙏🏻❤️ Hatta 5 gün gecikti adetim.zaten yine yok cıkcak ddm esime test falan almıcam ddm.5.gün al ddi ısrar etti aldım koydum kenara yapmadım bile o kadar umutsuzdumsabah kalktım yapayım bakim ddm yaptım cift cizgi tabi ben şok Allah Allah ddm test bozuk galba ddm😂😂attım kenara 😳🤓 yattım uyudum evet yanlıs duymadın😂 Cift cizgi cıktı ve ben testi attım uyudum. Uyandım bi daha baktım beynime bisey dank etti resmen ya.gittim jimerde kan verdim 1 saate veriyolar orda sonucu aradım sonuc icin 4080 degerlerinz ddi kız.one demek ddm hamilesinz ddi 😍😍💪🏻💪🏻 Ben ondan sonra icim cıkana kadar agla agla agla asla unutmam o günü asla 😊😊 hemen ahmet beyi aradım ddm boyle boyle oley ddi adam😂😂 bingo ddi benden cok sevindi 😂😂😂 aman cok konustum yaa kusura bakma uzun oldu ama yazasım paylaşasım geldi canım😂❤️😘